Zoek jij vakantiewerk in de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou.
Aveleijn

Functieomschrijving

Beleef een uitdagende zomer bij Aveleijn!  

Wil jij tijdens de vakantieperiode samen met een team van enthousiaste collega’s een bijdrage leveren aan een leven vol betekenis van onze cliënten? Ben jij op zoek naar een vakantiebaan waarin geen dag hetzelfde is en waarin je écht iets voor onze cliënten kunt betekenen?
Dan is dit je kans! 

Wij zijn op zoek naar 

Vakantiekrachten
(aantal uren in overleg) 

die komen ondersteunen op de diverse locaties van Aveleijn.

Wie zijn wij?
Al meer dan 50 jaar bieden wij zorg, ondersteuning, behandeling en advies aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. Met ongeveer 80 locaties in de 14 Twentse gemeenten en de gemeente Berkelland zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken.

Vanuit onze missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen.

Wat zijn de mogelijkheden? 
Wij zijn voor diverse locaties op zoek naar vakantiekrachten. Wil jij bijvoorbeeld graag werken met kinderen? Er zijn ruim 10 plekken beschikbaar op ons kinderdagcentrum in Hengelo. Ook zijn wij op zoek naar vakantiekrachten voor onze dagbestedingslocaties in Oldenzaal, Losser en Borne en voor ons ambulante team in Losser.

Of vind je het leuk om te werken in de huishouding? Dit kan bijvoorbeeld op onze locatie De Aaboer in Almelo of de locatie Heinemansbeek in Tubbergen. Daarnaast zijn wij op zoek naar ondersteuning op de woonlocaties in de plaatsen Almelo, Enschede, Hengelo, Goor, Tubbergen, Borne en Losser.

Sta jij open voor een leuke bijbaan tijdens de vakantieperiode en wil je meer weten over onze locaties? Kijk dan op onze website www.aveleijn.nl/locaties/.

Functie eisen

Wat vragen wij?

Je hebt:

  • affiniteit met of ervaring in de zorg
  • doorzettingsvermogen en je kan goed reflecteren op je eigen houding en gedrag

Je bent:

  • gemotiveerd en enthousiast om je te ontwikkelen
  • in de zomervakantieperiode minimaal vier weken beschikbaar (juni t/m augustus)

Je kunt:

  • goed communiceren en samenwerken in een team

Inschaling

Wat bieden wij?
Je gaat werken in een financieel gezonde organisatie waar goed werkgeverschap hoog op de agenda staat. Aveleijn behoort tot “de beste werkgevers”! (https://www.beste-werkgevers.nl/wie-zijn-het/). Wij zetten jou als medewerker centraal en bieden daarom het volgende:

  • Een leuke en uitdagende vakantiebaan
  • Salaris op basis van het wettelijk minimumloon
  • Een vergoeding voor reiskosten woon-werk
  • Een vakantietoeslag van 8%

Bijzonderheden

De procedure

Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze leuke vakantiebaan?

Reageer dan vóór 20 april met jouw CV en motivatie via Zorgselect. Sollicitaties die niet via ZorgSelect worden ingezonden worden niet in behandeling genomen.

Graag zien wij in de motivatie terug wat jouw beschikbaarheid is tijdens de vakantieperiode en voor welke locatie/plaats je solliciteert.  
Wil je graag meer informatie over deze vacature? Hiervoor kun je contact opnemen met onze recruiter Kim Castilla – Rouwendal via k.rouwendal@aveleijn.nl of 06-10034032.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn
Postcode 7622 GW
Stad Borne
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Lbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Kim Castilla - Rouwendal, recruiter, telefoonnummer: 06-10034032 of via k.rouwendal@aveleijn.nl.
Functie(s) Vakantiewerk Helpende niveau 2
Vakantiewerk huishoudelijk medewerker
Vakantiewerk keukenassistent
Publicatiedatum 25-02-2020
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 20-04-2020
Nummer 51595
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn