Zorg en welzijn assistent
Zozijn

Wil jij kennismaken met de zorg of ben je door Corona jouw baan verloren? Kom dan bij Zozijn werken als:

ZORG EN WELZIJN ASSISTENT

Wij staan te springen om jou!

Woon jij in de omgeving: Doetinchem, Didam/Duiven, Deventer/Wilp/Twello, Zutphen/Lochem/Holten of Raalte lees dan snel verder.

De komende maanden ga je ondersteunen op een van onze woningen. Hierbij kan je denken aan ondersteunen bij de algemene dagelijkse levensbehoefte, zorgen dat er een schone en fijne woon- en werkomgeving is of dat je een wandeling maakt of een spelletje doet met een of meerdere bewoners. Door jouw hulp komen de medewerkers op de woning extra goed toe aan de zorg voor onze cliënten. Je wordt aan één woning gekoppeld in een van onze regio’s, zodat je de bewoners en collega’s goed leert kennen, maar zij ook jou.

Wat wij jou bieden:
Een mooie gelegenheid om te kijken of het werken in de zorg bij je past. Je wordt gekoppeld aan een buddy, zodat je altijd iemand hebt om op terug te vallen en die ook regelmatig met je contact opneemt om te vragen hoe het met je gaat.
Jouw contract, voor gemiddeld 20 uur per week, start zo snel mogelijk en is tot 1 juli 2022. Dit conform de regeling rondom “coronabanen”, maar we kijken ook naar mogelijkheden voor na deze periode. Je ontvangt een salaris in FWG 20, dat is EUR 2025,00 bruto op basis van 36 uur.

Herken jij je in het volgende?
Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg of wilt graag kennis maken met de zorg. We hebben een breed zorgaanbod; hierbij mag je uiteraard een voorkeur aangeven, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Het hebben van een afgeronde pedagogische of verzorgende opleiding is niet nodig, maar wie weet ga je die in de toekomst wel volgen? Je vindt het niet erg om onregelmatige tijden te werken, dat hoort tenslotte bij de zorg en je vindt het daarnaast een mooie gelegenheid om die extra hulp in de zorg te bieden die zo hard nodig is.

Zie je het zitten?
We horen graag van je! Laat in je sollicitatie weten welke regio en doelgroep je voorkeur heeft. Het eerste gesprek is een online speeddate, zodat we van beide kanten kunnen zien of er een match is. De speeddatesessies willen we op een zo kort mogelijke termijn laten plaatsvinden. De data zijn inmiddels bekend, afhankelijk van je mogelijk toekomstige werkplek zal je een uitnodiging ontvangen voor een speeddate op 19, 20, 24 of 26 januari. 
Zolang de vacature zichtbaar is, kan je solliciteren. Zodra we voldoende kandidaten hebben ontvangen, zal de vacature gesloten worden.

Maak je interesse kenbaar via Zorgselect, dan ben je verzekerd van een reactie!

 

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie Zozijn
Postcode 7384 AN
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider wonen
Overig
Publicatiedatum 10-01-2022
Reageer voor 23-01-2022
Ingangsdatum 01-02-2022
Nummer 69126
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn