Zorg en Welzijn assistent Kind & Jeugd de Toren in Wilp
Zozijn

Wil jij als zorg en welzijn assistent in de gehandicaptenzorg bij onze sector Kind & Jeugd de jongeren van Zozijn in de watten leggen? Ben jij op zoek naar een baan waar jij van toegevoegde waarde kan zijn voor onze kinderen & jongeren? Heb jij een diploma richting zorg en welzijn op minimaal niveau 2? En wil jij werken op het prachtige landgoed in Wilp met goede arbeidsvoorwaarden? Dan hebben wij voor jou de kans voor een prachtige baan bij onze woning de Toren!

Lees snel verder en solliciteer vandaag nog!

Wat bieden wij jou?

 • Het landgoed beschikt onder anderen over woningen voor jongeren, een school voor speciaal onderwijs de Daniel de Brouwerschool, orthopedagogisch kindercentrum, een gespecialiseerde BSO, kinderboerderij en een logeerhuis. We zijn dus de specialisten als het gaat om jongeren met een beperking een veilige haven te bieden. Hier wil je toch aan bijdragen?
 • Collega's die staan te popelen om kennis met je te maken en jongeren voor wie jij van grote waarde kunt zijn. Zij kunnen niet wachten om jou te leren kennen en in hun grote hart te sluiten.
 • Een baan van minimaal 15 tot maximaal 25 uur in de week, met vaste werktijden.
 • Natuurlijk alle arbeidsvoorwaarden die horen bij de CAO-gehandicaptenzorg. Een passend salaris o.b.v. jouw werkervaring tot maximaal € 2.524 bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 20) maakt daar onderdeel van uit. Vanaf 1 mei 2023 wordt dit € 2.605 bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 20).
 • Ook ontvang je uiteraard je vakantiegeld van 8,0% en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Vanuit Zozijn bieden wij een aantrekkelijk fietsplan aan, een sportplan en een computerplan. Tevens kun je vrijblijvend online cursussen volgen via Goodhabitz. En bieden wij workshops aan via Zozijn vitaal. Ook hebben wij een opleidingscentrum in Voorst om jezelf te blijven ontwikkelen.

Wie ben jij?

 • Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg.
 • Je hebt een zorg en welzijn opleiding op minimaal niveau 2.
 • Je bent bereid inzet te tonen en zich betrokken te voelen bij de woning de Toren.
 • Je bent liefdevol en een warme persoonlijkheid.
 • Je kunt lekker koken voor grotere groepen en een huiselijke sfeer creëren.
 • Je houdt ervan om onze kinderen en jongeren een warm thuis te geven en ze te verwennen.

Wat ga je doen?

Je werkdag start om 14.30 uur, de kinderen en jongeren komen dan terug naar de woning van dagbehandeling of van school.

Jij zorgt voor een gezellige thuiskomst voor de kinderen en jongeren. Gezamenlijk ga je dan eerst gezellig wat drinken met een koekje erbij. Na een gezellig momentje samen, zie jij de rugtassen in de hoek van de woning liggen. Jij zorgt ervoor dat de rugtassen weer netjes uitgepakt worden. Daarna ga je naar de keuken en verzorgt de broodtrommels voor de volgende dag voor de kinderen en jongeren om mee te nemen. Jij hebt actief contact met de kinderen om te overleggen wat ze lekker vinden om mee te namen naar school of dagbesteding.

Rond 15.30 uur start jij met de voorbereidingen van het avondeten. Je vindt het niet erg als de kinderen en jongeren jou willen helpen in de keuken bij het koken en kunt ze hierin goed begeleiden. De kinderen en jongeren vinden het namelijk geweldig om mee te helpen met koken. En jij kunt hiervan genieten! Jij hebt alle geduld en liefde, je helpt en leert ze een aantal van jouw fantastische kooktechnieken die jij in huis hebt.

Op dit moment is er op de woning een weekmenu. Maar heb jij door middel van jouw kookkunsten en ervaring bewezen dat je dit ook zelf kan samen stellen? Dan kan je hier op den duur ook een eigen draai aan geven samen met je collega’s. De boodschappen worden online gedaan door een andere collega, dus je hoeft alleen nog maar je bestelling door te geven of je gaat dit na een tijdje ook samen oppakken.

Om 17:00 uur heb jij een heerlijk maaltje bereid, bij het eten help je een aantal kinderen en jongeren die hierbij ondersteuning nodig hebben.  
Na het eten zorg jij ervoor dat alles weer netjes is opgeruimd, de tafel en keuken is schoongemaakt, en de vaat in de vaatwasser zit.

Rond 18.00 uur ga je samen met je collega’s eten. Na het eten is er nog tijd voor een activiteit, zoals een wandeling of gezellig nog iets samen drinken om de dag fijn en rustig voor de kinderen en jongeren af te sluiten.

Om 19.30 uur ga jij met een voldaan gevoel naar huis.

En wat komt er nog meer bij kijken?

We vinden het belangrijk dat jij de taken zelfstandig ziet liggen, initiatief neemt en niet rustig achteroverleunt. Tussendoor is het fijn als je klusjes oppakt die bij het huishouden horen. Denk hierbij aan dingen bijvullen, schoonmaken of een keer een bed verschonen.

Je maakt onderdeel uit van een team, het team de Toren draagt 24/7 zorg voor de kinderen en jongeren op ons landgoed. Je mag samen met de kinderen en jongeren wandelen, spelletjes doen, knutselen, tv kijken en buiten spelen.

Vaak ontvangen onze kinderen en jongeren bezoek van ouders en verwanten. Op de momenten dat jij er bent, ontvang je het bezoek hartelijk. Onze ouders en verwanten zijn heel betrokken bij de woning de Toren, dus komen ook regelmatig over de vloer. Vaak gaan de kinderen en jongeren ook een nachtje of langer naar huis. Mocht dit zo zijn, zorg jij ervoor dat alle spulletjes zijn ingepakt in hun tas, zodat ze zorgeloos naar huis kunnen en dat het favoriete knuffeltje niet is vergeten.

Tot slot: je werkdagen zijn van zondag t/m donderdag van 14.30 – 19.30 uur. Het is ook een mogelijkheid om deze vacature met 2 collega’s in te vullen. Dit zou betekenen dat je de zondag om de week werkt. De werktijden zijn standaard van 14.30 – 19.30uur en je bent minimaal 2 tot 3 dagen beschikbaar.

Waar ga je werken?

Op De Toren staat een jong en dynamisch team. Wij zijn in ontwikkeling om zelf organiserend te worden. We vinden het belangrijk om voor de jongeren een gezellige en warme sfeer neer te zetten. Naast aandacht voor onze jongeren, vinden wij aandacht voor elkaar ook erg belangrijk. Het is van belang om op elkaar te kunnen bouwen en elkaar te vertrouwen.

Bij ons in Wilp wonen bijna 400 mensen tussen de 10 en 90 jaar oud. Zij voelen zich thuis in deze beschermende leefomgeving. De ondersteuning is gericht op een zo normaal mogelijk leefklimaat. Welke ondersteuning daarvoor nodig is? Dat verschilt per persoon. Elke bewoner heeft een eigen zorgvraag.

Hebben wij je interesse gewekt en kun je niet wachten om een kijkje te nemen op onze locatie van Kind en Jeugd? Kijk dan nu alvast onderstaande video over locatie de Toren, en ontmoet alvast je nieuwe collega’s en onze toppers bij Zozijn!

Solliciteer direct!

Yes, je bent er nog. Heb je interesse in deze functie als Zorg en welzijn assistent bij de Toren in Wilp? Stuur dan je CV naar [email protected] of klik op de knop “Solliciteer". Wij nemen vervolgens binnen enkele werkdagen contact met je op.

Tot slot, mag je voor eventuele vragen altijd mailen naar [email protected] We kunnen je in ieder geval 1 garantie geven, jij gaat met een big smile en een voldaan gevoel naar huis. We zien elkaar. Oh nee wacht… de kinderen en jongeren zien jou binnenkort!

 

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie K&J - Orthopedagogisch Centrum Kompas De Toren Wilp
Postcode 7384ED
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 15
Uren tot 25
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 09-03-2023
Reageer voor 31-03-2023
Nummer 118460
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn