zorgassistent
InteraktContour

Informatie

Wil jij aan de slag op een gloednieuwe woonlocatie? Werk je graag met cliënten met hersenletsel? Dan is deze vacature echt iets voor jou.

Jouw rol

Als zorgassistent ondersteun je cliënten bij de zogenaamde ADL (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen). De ene keer bied je hulp bij het opstaan en douchen, een andere keer bij de maaltijd of een huiskameractiviteit. Ook help je de cliënten met het op orde houden van de appartementen. Diverse huishoudelijke taken horen bij jouw functie. Als team houd je samen de ontwikkelingen van de client goed in de gaten. Wij stimuleren jou mee te denken en jezelf te ontwikkelen.

Jouw werkplek

Op de plek van het oude Geert de Leeuwhuis in Enschede komt een nieuwe woonlocatie met 85 ruime, moderne appartementen. De verwachting is dat deze in oktober van 2022 in gebruik genomen gaat worden.

Natuurlijk heten we je graag eerder welkom! Dit gaat in goed overleg. Je komt dan te werken op één van de bestaande woonlocaties in Almelo (Geert de Leeuwhuis) of Enschede (Zuiderval of Perikplein). Op deze manier maak je alvast kennis met een deel van de toekomstige collega's en cliënten.

De 85 nieuwbouwappartementen in Enschede worden waar nodig voorzien van de nieuwste technologische hulpmiddelen. Technologie draagt bij aan de zelfredzaamheid van cliënten en ondersteunt jou als medewerker.

Wat wij bieden

  • een jaarcontract voor 16-20 uur per week (met uitzicht op een vast contract na 6 maanden bij goed functioneren)
  • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €1.873,- tot maximaal €2.659,- bruto per maand (FWG 25) bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding)
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
  • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
  • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
Wat wij vragen

  • een afgeronde opleiding Helpende Zorg en Welzijn
  • je bent bereid flexibele uren en onregelmatige diensten te werken (vroege en late diensten) en weekenddiensten
  • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
InteraktContour, verder met hersenletsel

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Word jij onze nieuwe zorgassistent?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met maandag 22 augustus aanstaande.
Wil je meer weten over werken bij InteraktContour? Bekijk dan ook eens ons personeelsmagazine Jij & InteraktContour. Wil je eerst meer weten over deze functie? Bel dan met Diny Ruessink, teammanager, op 06-51253016.

Meer informatie over de nieuwbouw in Enschede bekijk je hier

Bekijk ook onze overige vacatures

We werken met een kwetsbare groep cliënten. Voor hun veiligheid stellen wij het zeer op prijs als je gevaccineerd bent tegen Covid-19.

'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, nieuwe woonlocatie Geert de Leeuw in Enschede
Postcode 7543 BL
Stad Enschede
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 22-07-2022
Reageer voor 23-08-2022
Nummer 112770

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour