zorgassistent
InteraktContour

Informatie

Werk je graag met cliënten met NAH? Wil jij deel uitmaken van een team dat 24-uurszorg verleent? En heb je ervaring met ADL-zorg? Dan is deze functie op woonlocatie Nijkerk echt iets voor jou!

Jouw rol

Als zorgassistent werk met een vaste groep cliënten. Je helpt hen met de zogenaamde ADL (algemene dagelijkse levensverrichtingen). Dat loopt uiteen van een broek aantrekken tot douchen, van een boterham smeren tot kleren vouwen. Ook help je bij het schoonhouden van de appartementen van cliënten. Daarnaast heb je een rol bij recreatieve activiteiten. Bijvoorbeeld een spelletje kaarten, een wandeling maken of gewoon een goed gesprek voeren. Waar het kan, doe je dat samen met cliënten. Mede dankzij jou kunnen zij zo zelfstandig mogelijk leven.

Samen met je teamleden houd je de ontwikkeling van de cliënten goed in de gaten. Dit rapporteer je digitaal in het zorgplan van de cliënt. Wij stimuleren jou in meedenken en jezelf ontwikkelen.

Jouw werkplek

Je gaat aan het werk op woonlocatie Nijkerk. Hier wonen 12 mensen met niet-aangeboren hersenletsel en/of een lichamelijke beperking. Iedere cliënt heeft een eigen appartement en ontvangt 24-uurszorg en begeleiding.

Je werkt in een team van ongeveer 15 collega's die goed samenwerken en waarbij het werkplezier voorop staat. Er is een goede werksfeer: we helpen elkaar indien nodig en we houden van een grapje. Een paar keer per jaar organiseren we een teamuitje.

Wat wij bieden

 • direct een vast contract voor 16-32 uur per week
 • een salaris van €1.873,- tot maximaal €2.659,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens de CAO gehandicaptenzorg (FWG 25)
 • onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • 144 vakantie-uren per jaar en 57 uur vrij in te zetten Persoonlijk Budget Levensfase (PBL)-uren bij een 36-urige werkweek
 • uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)
 • de mogelijkheid om een vervolgopleiding te doen op onze kosten
 • fietsplan en korting op een fitnessabonnement
 • gratis personal coaching via Resilians
Wat wij vragen

 • je bent in het bezit van een diploma Helpende Zorg en Welzijn
 • je bent bereid flexibele uren en onregelmatige diensten te werken: vroege en late diensten, nacht- en weekenddiensten
 • je hebt kennis van de NAH-doelgroep of bent bereid hier meer over te leren
 • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
InteraktContour, verder met hersenletsel

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders.

Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Word jij onze nieuwe zorgassistent?

Wil je samen met ons het verschil maken voor mensen met hersenletsel? Dan maken we graag kennis met jou. Solliciteer via de button.

Goed om te weten:

 • de vacature staat open tot en met maandag 12 december aanstaande
Wil je eerst meer weten over deze functie? Bel dan met Gonneke van den Berg, teammanager, op 06-36 57 43 38.


'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie Nijkerk
Postcode 3862 JT
Stad Nijkerk
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) ADL medewerker
Helpende niveau 2
Woonassistent
Locatie assistent
Publicatiedatum 21-11-2022
Reageer voor 13-12-2022
Nummer 115674

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour