Zorgassistent TZ (ochtenden) - "schooltijdenroute"
KleinGeluk

Functieomschrijving

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat.

Werken in de zorg én de zorg voor je kinderen combineren. KleinGeluk biedt hiervoor een “schooltijdenroute”: onder schooltijd werken in de zorg.

De vraag in onze wijkzorg neemt toe. Hiervoor zijn er meer mensen nodig die in de zorg willen werken. Wil jij hier een bijdrage in leveren en de thuiszorg helpen verder te ontwikkelen dan gaan wij graag met je in gesprek!

Voor ons thuiszorgteam Nieuw Zuidzicht (Roekenhof te Apeldoorn) binnen KleinGeluk zijn wij opzoek naar een enthousiaste collega in de functie van zorgassistent die samen met het team de zorgverlening in Apeldoorn Zuid verder uit wil breiden.

Wil jij graag deel uit maken van een collegiaal, betrokken en enthousiast team? Beleef jij samen met onze cliënten de geluksmomenten? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Je start je dienst vanaf 08:30 uur samen met je collega’s op vanuit de werklocatie van KleinGeluk. Het team wordt gevormd door een (wijk)verpleegkundige, verzorgende IG en helpende. Als team heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de best mogelijke zorg te leveren. Daar heb jij als zorgprofessional binnen het team een belangrijk rol in.

Jouw werkzaamheden bestaan uit (tijdelijk) geplande- en ongeplande zorg bij cliënten in de thuissituatie. De taken zijn gericht op verzorging, verpleging en begeleiding van (chronisch) zieken en ouderen in de thuissituatie. Je verricht verzorgende, verpleegtechnische en begeleidende taken uit het cliëntdossier. Daarbij is het belangrijk om de zelfredzaamheid van de cliënt te stimuleren. Je hebt daarbij oog voor de beleving door de cliënt en uiteraard voor de professionele uitvoering van de zorg.
Je signaleert eventuele veranderingen of bijzonderheden in gezondheid en welbevinden van de cliënt en handelt hiernaar volgens je eigen takenpakket en binnen de kaders van het zorgdossier en de zorgindicatie.

Functie eisen

Wij zoeken een ervaren collega om prettig mee samen te werken, die mee wil denken aan kwaliteitsverbeteringen, teamontwikkeling en zelforganisatie.

Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je de volgende kennis en ervaring mee:

·       Je bent in het bezit van een MBO diploma helpende Zorg en Welzijn niveau 2, aangevuld met een landelijk erkend certificaat Helpende Plus;

·       Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling;

·       Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;

·       Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk;

·       Je beschikt over goede mondelingen en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;

·       Je bent in het bezit van eigen vervoer.

Inschaling

·        Parttime dienstverband, (vaste) uren in overleg bespreekbaar;

·        Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 30, CAO VVT (maximaal 2.631,63 bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;

·        Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;

·        KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.
Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bijzonderheden

Herken jij je in het profiel en ben je op zoek naar een goede werk- en privébalans, dan wordt je van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Je kunt je cv met begeleidende brief versturen via onze website werkenbij@kleingeluk.nl. Bij voldoende reacties sluiten wij de vacature.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Anne Christi Wijgman (Manager Thuiszorg) bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Thuiszorgteams Kristal, De Groene Hoven, Nieuw Zuidzicht, Symfonie
Postcode 7333NC
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 23-09-2021
Reageer voor 25-10-2021
Ingangsdatum 23-09-2021
Nummer 71350
Doorsturen Bekijk PDF

KleinGeluk

GELUKSBRENGERS gezocht. Wij zijn KleinGeluk! Dé Apeldoornse ouderenzorgorganisatie ontstaan uit De Zorgmensen en De Goede Zorg samen. Zorgen voor ouderen is zoveel meer dan iemand aankleden, een bed verschonen en de administratie bijhouden. Het gaat om de mooie momenten tussen de regels door. Je weet wel, van die kleine dingen die een dag de moeite waard kunnen maken. Het is dan ook onze missie om cliënten natuurlijk de juiste zorg te verlenen, maar ook net dat beetje extra te geven. Met een klein gebaar voor een glimlach te zorgen. Dat kleine geluksgevoel te brengen. Met dagelijkse geluksmomentjes die van onschatbare waarde zijn. Zo maken wij het verschil. Kom jij ons daarbij helpen? Werken in de ouderenzorg moet echt persoonlijk zijn, vinden we. Daarom werk je bij KleinGeluk kleinschalig. Medewerkers die zich echt thuis voelen, daar doen we het voor. We bieden veelzijdige ontwikkelingsmogelijkheden. En onze locaties zijn goed bereikbaar, of je nu met de fiets, het openbaar vervoer of de auto komt.

Meer over KleinGeluk