Zorgassistent TZ (ochtenden) - "schooltijdenroute"
KleinGeluk

Functieomschrijving

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat.

Werken in de zorg én de zorg voor je kinderen combineren. KleinGeluk biedt hiervoor een “schooltijdenroute”: onder schooltijd werken in de zorg.

De vraag in onze wijkzorg neemt toe. Hiervoor zijn er meer mensen nodig die in de zorg willen werken. Wil jij hier een bijdrage in leveren en de thuiszorg helpen verder te ontwikkelen dan gaan wij graag met je in gesprek!

Voor ons thuiszorgteam Nieuw Zuidzicht (Roekenhof te Apeldoorn) binnen KleinGeluk zijn wij opzoek naar een enthousiaste collega in de functie van zorgassistent die samen met het team de zorgverlening in Apeldoorn Zuid verder uit wil breiden.

Wil jij graag deel uit maken van een collegiaal, betrokken en enthousiast team? Beleef jij samen met onze cliënten de geluksmomenten? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Je start je dienst vanaf 08:30 uur samen met je collega’s op vanuit de werklocatie van KleinGeluk. Het team wordt gevormd door een (wijk)verpleegkundige, verzorgende IG en helpende. Als team heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de best mogelijke zorg te leveren. Daar heb jij als zorgprofessional binnen het team een belangrijk rol in.

Jouw werkzaamheden bestaan uit (tijdelijk) geplande- en ongeplande zorg bij cliënten in de thuissituatie. De taken zijn gericht op verzorging, verpleging en begeleiding van (chronisch) zieken en ouderen in de thuissituatie. Je verricht verzorgende, verpleegtechnische en begeleidende taken uit het cliëntdossier. Daarbij is het belangrijk om de zelfredzaamheid van de cliënt te stimuleren. Je hebt daarbij oog voor de beleving door de cliënt en uiteraard voor de professionele uitvoering van de zorg.
Je signaleert eventuele veranderingen of bijzonderheden in gezondheid en welbevinden van de cliënt en handelt hiernaar volgens je eigen takenpakket en binnen de kaders van het zorgdossier en de zorgindicatie.

Functie eisen

Wij zoeken een ervaren collega om prettig mee samen te werken, die mee wil denken aan kwaliteitsverbeteringen, teamontwikkeling en zelforganisatie.

Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je de volgende kennis en ervaring mee:

·       Je bent in het bezit van een MBO diploma helpende Zorg en Welzijn niveau 2, aangevuld met een landelijk erkend certificaat Helpende Plus;

·       Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling;

·       Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;

·       Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk;

·       Je beschikt over goede mondelingen en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;

·       Je bent in het bezit van eigen vervoer.

Inschaling

·        Parttime dienstverband, (vaste) uren in overleg bespreekbaar;

·        Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 30, CAO VVT (maximaal 2.717,16 bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;

·        Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;

·        KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.
Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bijzonderheden

Herken jij je in het profiel en ben je op zoek naar een goede werk- en privébalans, dan wordt je van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Je kunt je cv met begeleidende brief versturen via onze website werkenbij.kleingeluk.nl.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Anne Christi Wijgman (Manager Thuiszorg) bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Thuiszorgteams Kristal, De Groene Hoven, Nieuw Zuidzicht, Symfonie, De Arkel
Postcode 7333NC
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 06-05-2022
Reageer voor 30-06-2022
Ingangsdatum 06-05-2022
Nummer 71350
Doorsturen Bekijk PDF

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk