Zorgbemiddelaar
's Heeren Loo Oost-Nederland

Waar ga je werken?
De afdeling zorgbemiddeling valt onder het Bedrijfsbureau van regio Oost en Geeuwenbrug. Je komt te werken in een leuk, klein team op ons regiokantoor in Deventer. Het team bestaat uit zes zorgbemiddelaars en twee assistent zorgbemiddelaars. Dit in een informele en professionele sfeer waarin de drie beloftes van ’s Heeren Loo goed leven, mooi werk en een duurzame organisatie centraal staan. Zorgbemiddeling heeft als doel het creëren van voorwaarden voor optimale ondersteuning voor cliënten (en hun relaties).

Wat ga je doen?
Als zorgbemiddelaar ben je, samen met de managers, hét visitekaartje van ’s Heeren Loo in de regio Oost Nederland. Je bent actief in lokale netwerken en maakt gebruik van je netwerkvaardigheden om te laten zien wat ’s Heeren Loo kan betekenen voor mogelijke cliënten en hun naaste omgeving. Op deze manier lever je een essentiële bijdrage aan de beeldvorming over de organisatie in de regio en vervul je een belangrijke rol bij de instroom van nieuwe cliënten. 

Naast je netwerkwerkzaamheden weet je de hulpvraag van een cliënt op een objectieve wijze te verduidelijken en te vertalen naar een aansluitend dienstverleningsaanbod. Je bent bekend met de ontwikkelingen van de zorgfinanciering in het Sociaal Domein en de WLZ. 

De werkzaamheden zijn gericht op het ondersteunen van (potentiële) zorgvragers bij het zoeken naar een passende vorm van zorg in het oosten van het land. Je zorgt voor de verwerking van aanmeldingen en adviseert de manager op het gebied van instroom en doorstroom van cliënten. Je biedt wachtlijstgegevens en managementinformatie aan. Het is de bedoeling dat de zorgbemiddelaar actief is in de relatie met verwanten, maatschappelijke organisaties, de gemeente, in het leggen van nieuwe contacten, maar ook het warm houden van de huidige contacten met samenwerkingspartners. Kortom een heel veelzijdige en uitdagende functie.  Dit bieden wij
 • We bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor 28-32 uur per week voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.  
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2815,- tot maximaal € 4019,- bruto per maand (FWG 50,) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.  
 • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33% in december en vakantietoeslag 8% in mei.  
 • 144 uur vakantie en 57 uur Balansverlof per jaar op basis van 36 uur per week. Die je bijvoorbeeld kan inzetten als extra vakantie-uren.
 • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt. 
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.  
Dit ben jij
Je bent een ervaren professional met een relevante afgeronde hbo opleiding. Daarnaast: 
 • heb je affiniteit met de zorgsector, het is een pre als je al ervaring hebt in een vergelijkbare functie.
 • heb je goede kennis en ervaring van financieringsstromen en relevante wetgeving
 • ben je ervaren in samenwerking met verwanten, gemeenten en andere zorgpartijen  
 • heb je zakelijk inzicht en weet je een juiste balans aan te brengen tussen het belang van de cliënt en dat van de organisatie  
 • ben je ambitieus, wil je samen met collega’s werken aan het  zorgaanbod en dit verbeteren.
 • Gezien het grote geografische werkgebied is het noodzaak dat je over een auto beschikt.
Sollicitatieprocedure
Ben je enthousiast over deze vacature? Solliciteer dan direct! 

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ellen van Vegten (Manager Plan/Flex) via telefoonnummer 06 - 20 21 07 35 of met onze recruiter, Bram Spanjersberg op: 06 – 51 72 52 20 

De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 27 maart 2023.

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Deventer
Postcode 7429 AZ
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Zorgcentralist
Publicatiedatum 15-03-2023
Reageer voor 23-03-2023
Nummer 118571

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland