Zorgend landschap
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij verzorgende IG of Maatschappelijk werker niveau 3/4 mét groene vingers?
 • Krijg jij energie van het werken met dementerende mensen?
 • Zoek je een afwisselende baan?

Dan is deze uitdagende baan iets voor jou!

Zorgend Landschap is een bijzondere dagbesteding, deelnemers brengen een groot deel van de dag actief door in de natuur. Dit onder begeleiding van medewerkers van Landschap Overijssel en een professional van Carintreggeland. Naar ieders mogelijkheden wordt er waardevol werk verzet, zoals licht snoeiwerk en het weghalen van niet gewenste begroeiing, wandelen. Groei van eigenwaarde en er weer toedoen. Samen met de begeleiders en +/- 12 deelnemers gaan we de bossen in!

Als zorgprofessional vanuit Carintreggeland ben je verantwoordelijk voor de gemoedstoestand van de deelnemers en het inplannen van de dag. Je coördineert, observeert en communiceert. De werkzaamheden zijn in overleg met de mentoren van Landschap Overijssel.
Belangrijk is het dat je affiniteit hebt met de doelgroep én de werkzaamheden. Want bij deze functie sta je niet aan de zijlijn, maar je gaat zelf daadwerkelijk meehelpen met de snoeiwerkzaamheden. Je snapt dat je het werk niet uit handen geeft, maar dat je leiding kunt geven en tips. Het hebben van goede communicatieve eigenschappen is ook een absolute must. Je hebt tijdens de activiteit gesprekken met de deelnemers, je moet kunnen observeren en inspelen op diverse gebeurtenissen die zich voordoen. Daarnaast moet jij als zorgprofessional contact opnemen met instanties en heb je gesprekken met mentoren.

Een werkdag begint om 08.00 uur en duurt tot 16.00 uur.
De dagen waarop je werkt vallen voornamelijk op de maandagen en donderdagen.

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd verzorgende IG (niveau 3) of beschikt over een maatschappelijke diploma niveau 3 of 4
 • Je hebt ruime ervaring in de praktijk
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep (dementerende mensen, jong en oud)
 • Je bent sociaalvaardig en positief ingesteld 
 • Je omschrijft jezelf als flexibel en je bent een aanpakker!
 • Je hebt groene vingers
 • Je kunt goed luisteren en echt contact maken met cliënten en collega’s
 • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig  

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten  
 • Een 0 uren contract, in overleg met het team bespreken jullie de werkdagen
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s  
 • Salaris is conform CAO VVT FWG 35 met maximaal €2.937,68 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden  
 • 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten.  Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken. 

Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  

Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   
 
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden. Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen.
 

 

Kom je ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Interesse

Heb je interesse in deze functie?  
Mail ons je CV en motivatie via de link en wij nemen contact met je op! 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier! Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

 
Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Carintreggeland, diverse locaties
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Welzijn
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met een van onze Bianca, Tamara of Marcia op telefoonnummer: 088 367 70 00
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 09-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 110721

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland