Zorginhoudelijk coördinerend begeleider - Ons Huis
Cosis

Introductie en uren

Het team van Ons Huis is op zoek naar een Zorginhoudelijk Coördinerend Begeleider KJG voor 30 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

Dat je bijdraagt aan het scheppen van de basisvoorwaarde, dat de kinderen zich veilig en geborgen voelen en Ons Huis beschouwen als een prettige woonplek.

Ik als cliënt zou graag zelfstandig willen wonen, hiervoor moet ik allerlei vaardigheden leren. Het leren van deze vaardigheden zou ik willen doen in een trainingscentrum waar 24 uur per dag en 7 dagen per week begeleiding aanwezig is. Ik wil graag worden ondersteund in mijn weg richting zelfstandig wonen. Daarnaast zou ik graag weer een opleiding willen gaan volgen, kun jij mij daarbij helpen? Ik wil namelijk een zo gewoon mogelijk leven leiden.

Samen met je collegas begeleid je het kind/de jongere/het gezin in nauwe afstemming met de zorgomgeving. Daarbij zorg je ervoor dat ze zoveel mogelijk zelf doen. We bieden begeleiding aan het kind/jongere/gezin waarbij meerdere problematieken en multidisciplinaire zorg aan de orde zijn en/ of in de intramurale dagbehandeling waarbij er sprake kan zijn van een intensieve begeleidingsvraag waarbij passende interventies noodzakelijk zijn.

Door middel van het bieden van een veilige/vertrouwde leefomgeving en hulp, toezicht of sturing bij dagelijkse (woon-, leef- en sociale) activiteiten bevorder je de zelfredzaamheid en het lichamelijk en/of psychosociaal welbevinden van het kind/jongere/gezin. Je hebt een ondersteunende functie voor de Gedragswetenschapper t.a.v. de borging van de methodieken, overstijgend kunnen kijken naar de gehele locatie/doelgroep en de begeleidingslijnen die deze vragen. Er wordt gewerkt vanuit het competentie model.

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde relevante opleiding op HBO niveau;
 • Kennis van methodieken (o.a.competentiegericht werken);
 • Ervaring met of kennis van Signs of Safety (SOS) en jeugdwet;
 • SKJ registratie is vereist;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring (excl. stage) in een soortgelijke functie;
 • Een rijbewijs/auto;
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen;
 • Dat je jouw kennis en ervaringen wilt delen binnen onze locatie.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Dezelfde salarisschaal als je collegas Zorginhoudelijk Coördinerend begeleider KJG minimaal € 2.085,- en maximaal € 3.189,- volgens FWG 45 van de cao gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband);
 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Je krijgt interessante extras zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Je hebt ruimte voor initiatieven en innovatie; jouw inbreng doet er toe!;
 • Een team waarin teamprestatie en plezier in het werk vanzelfsprekend zijn;
 • Collega's die net als jij alles uit de dag halen.

Ben je benieuwd of Cosis aan sluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer vóór 27 november aanstaande.

Je kunt solliciteren via de button solliciteren op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel Helena Oostra, Teamcoordinator, op telefoonnummer 0613165145. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?
Breng een bezoek aan de website van locatie Ons Huis..

Type Vacature
Intern nummer 2020-1520
Organisatie Cosis
Locatie Ons huis
Postcode 9407AN
Stad Assen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 30
Uren tot 30
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider/Werkbegeleider
Publicatiedatum 17-11-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 27-11-2020
Nummer 56042

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis