Zorginhoudelijk Coördinerend Begeleider KJG | Ouder- en Kindhuis
Cosis

Introductie en uren

Het team van locatie Ouder en Kindhuis in Hoogeveen is op zoek naar een nieuwsgierige en onbevooroordeelde Zorginhoudelijk Coördinerend Begeleider KJG, voor 28 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

Dat je als Begeleider meedraait in de 24 uurs zorg die wij als Ouder- en Kindhuis bieden aan ouders en kinderen, maar daarnaast regievoerder bent als het gaat om het netwerk van en rondom de cliënt. Je werkt samen met het gezin aan verbetering van de opvoedinggsituatie. Dit doe je door op een laagdrempelige manier eerlijke feedback te geven aan de ouders en extra aandacht geven aan dat wat goed gaat. Je staat naast de ouders en hebt begrip voor wat er lastig is. Je ondersteunt ouders bij het nemen van regie in de samenwerking met de diverse instanties.

Je hebt een duidelijke visie op het zorgplan van de cliënt en weet door je praktische inzet de cliënt en verwanten te motiveren bij de uitvoering ervan. Met je specifieke deskundigheid op het gebied van psychiatrische stoornissen (bijvoorbeeld autisme, verslaving of multiproblematiek) ben jij de vraagbaak voor collegas, laat jij voorbeeldgedrag zien en weet collegas hierin te coachen. De verschillende rollen weet je op het juiste moment in te zetten.Je bent een echte verbinder en legt gemakkelijk contact met zowel de cliënt, familieleden, collegas en specialisten zowel binnen als buiten de organisatie. Je geeft alle betrokkenen het gevoel dat ze je kunnen vertrouwen en maakt dat ook waar. Je staat open voor verbetervoorstellen en onderneemt snel actie.

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde relevante opleiding op HBO niveau en de Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling (IAG) opleiding;
 • Ervaring met of kennis van Signs of Safety (SOS) en jeugdwet;
 • SKJ registratie;
 • Enkel jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Een rijbewijs/auto;
 • Dat je jouw kennis ene rvaringen wilt delen binnen onze locatie;
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Dezelfde salarisschaal als je collega's Zorginhoudelijk Coordinerend Begeleider KJG minimaal € 2.085,- en maximaal € 3.189,- volgens FWG 45 van de cao gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van vervanging zwangerschap.
 • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Je hebt ruimte voor initiatieven en innovatie; jouw inbreng doet er toe!

Ben je benieuwd of Cosis aan sluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer vóór maandag 1 maart 2021.

Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel Elisabeth de Haan, Locatiehoofd, op telefoonnummer 06 510 532 30 of op dinsdag, donderdag en vrijdag met Harriëtte Seinen 06 127 489 13. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?

Breng een bezoek aan de website van locatie Ouder- en kind huis.

Type Vacature
Intern nummer 2021-1633
Organisatie Cosis
Locatie Ouder- en kindhuis
Postcode 7909CB
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Elisabeth de Haan, Locatiehoofd, op telefoonnummer 06 510 532 30 of op dinsdag, donderdag en vrijdag met Harriëtte Seinen 06 127 489 13
Functie(s) Begeleider niveau 6
Publicatiedatum 19-02-2021
Reageer voor 08-03-2021
Nummer 57823

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis