Zorgmanager (32 uur)
Zorggroep Achterhoek B.V.

Functieomschrijving

Heb je een hart voor de zorg en kun je mensen verbinden? Wil je jouw kennis van de zorg inzetten om onze dienstverlening en bedrijfsvoering te blijven ontwikkelen en verbeteren? Lees dan snel verder! 

Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een Zorgmanager die binnen de zorgafdelingen waarborgt dat zorg-, bedrijfs- en personele doelstellingen gehaald worden. Je draagt bij aan het tot stand komen van het strategisch beleid en bent verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan. Daarbij houd je de belangen van onze cliënten, onze medewerkers en bedrijfsvoering altijd in het oog en maak je de vertaalslag van dit beleid naar de afdelingen. 

De functie
Als Zorgmanager maak je deel uit van het Management Team en realiseer je de doelstellingen van het zorgproces, het bedrijfs- en personeelsbeleid. Je stelt hiertoe beleids-, en werkplannen en begrotingen op. Hierbij houd je altijd de ontwikkelingen in de zorg, welzijn & maatschappij in het oog, maar ook wat dit betekent voor ZGA en zijn medewerkers. 

Je geeft op een duidelijke en enthousiasmerende wijze leiding en coaching aan de afdeling. Je weet wat er speelt op je afdeling en je weet duidelijk kaders te geven en verwachtingen te bespreken. Jouw natuurlijke manier van doen draagt bij aan een open sfeer en rust in de teams. 

Je waarborgt en bewaakt het realiseren van de doelstellingen en stuurt tijdig bij waar nodig. Jij draait je hand niet om voor het maken en interpreteren van rapportages en weet welke informatie je nodig hebt om goed sturing te kunnen geven. Je bent energiek, hebt lef en bent daadkrachtig in de uitvoering van je werk en je werkplezier werkt aanstekelijk voor anderen. 

We zijn ambitieus en wat jouw werk onderscheidt is dat je een bijdrage kan leveren bij de voortdurende ontwikkeling van onze zorg. Je onderhoudt contacten met allerlei partijen. Je bent communicatief ingesteld en vindt het vanzelfsprekend een goede relatie op te bouwen, zowel met interne als externe partijen. Daarbij kun je denken aan instanties die betrokken zijn bij onze dienstverlening, zoals gemeenten, andere zorgpartijen, clientorganisaties, onze (potentiële) doelgroep, RvC en natuurlijk met collega’s van de verschillende afdelingen. 

Over het team
Je gaat onderdeel uit maken van een enthousiast, divers en innoverend team. Er wordt op een laagdrempelige en persoonlijke manier met elkaar samengewerkt. We spreken elkaar makkelijk aan op resultaten. Kwaliteit van zorg staat bij ons voorop. 

Onze zorg
Zorggroep Achterhoek biedt zorg aan mensen met een complexe zorgvraag in Oost-Nederland. Cliënten hebben een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. Onze zorg is vraag gestuurd en cliëntgericht. Wij zijn van mening dat met de juiste persoonlijke begeleiding iedereen een eigen plek heeft in de maatschappij en streven naar een zo zelfredzaam mogelijk bestaan. Deze zorg bieden wij op onze            24-uurslocaties, onze dagbesteding maar ook op ambulante basis. Daarnaast bieden we behandeling in de vorm van Psychomotorische Therapie.

Functie eisen

Wat je kan
• Je bent analytisch sterk en kan op basis van verkregen informatie beleidsplannen maken en aandragen bij de directie;
• Je hebt ruime werkervaring in een soortgelijke functie;
• Je hebt aantoonbaar leidinggevende ervaring en weet mensen mee te krijgen in de gewenste richting;
• Je kan goed plannen en organiseren;
• Je bent niet bang om beslissingen te nemen op basis van feiten en zet daar waar nodig vlot acties uit die passen binnen beleid en processen;
• Je bent communicatief sterk op verschillende niveaus;
• Je hebt een enthousiaste en ondernemende houding;
• Je bent gewend om met weinig kaders te werken en ziet hierin mogelijkheden;
• Je bent goed in het stellen van prioriteiten en kan snel schakelen.

Wat je nodig hebt
• Afgeronde HBO Social Work, SPH, MWD of een soortgelijke studie;
• Kennis van sociaal-wetenschappelijke theorieen over menselijk gedrag, socialisatie- en systeemtheorieen; 
• Cijfermatig inzicht, inzicht in werkprocessen & administratie, makkelijke omgang met MS Office en andere systemen waarin gerapporteerd en geroosterd wordt;  
• Het kunnen verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is verplicht.

Inschaling

Jij levert als Zorgmanager een belangrijke bijdrage aan onze organisatie, daar staat natuurlijk wat tegenover! Wij bieden een marktconform salaris (schaal 10 CAO Sociaal Werk) met bijbehorende voorwaarden (vakantiedagen, vakantiegeld, eindejaarsuitkering, pensioenregeling). Je wordt gestimuleerd om binnen de zorg te innoveren en jezelf te ontwikkelen.

Ons hoofdkantoor zit in Doetinchem en is volledig ingericht op ons sociale, sportieve en flexibele karakter. Wij hebben een vooruitstrevend vitaliteitsbeleid, waarin een breed beweegprogramma wordt aangeboden en waartoe ook ontspanning en fysiotherapie behoren. Naast onze eigen sportruimte, bieden wij een sociale patio en gezonde voedingsmogelijkheden. Flexibele werktijden, werken op verschillende locaties en ook thuiswerken behoren tot de mogelijkheden. 

Bijzonderheden

Herken jij jezelf in bovenstaande tekst? Reageer dan snel! Gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden, dan zoeken we wat langer door.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Achterhoek B.V.
Locatie Zorggroep Achterhoek
Postcode 7006RH
Stad Doetinchem
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO CAO Sociaal Werk
Informatie verkrijgen bij Esmee Gosselink en Kim Bollen
Functie(s) Zorgmanager
Publicatiedatum 24-11-2022
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 08-01-2023
Nummer 115785
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Achterhoek B.V.

Wij bewegen mee.

De wereld verandert in een snel tempo en wij bewegen mee. Daardoor halen we iedere dag het beste uit onszelf. We zijn op  dagelijkse basis bezig met het verbeteren van onze zorg voor cliënten met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. 

De zorg die wij bieden is op maat en persoonlijk, deze zorg sluit aan bij de zorgvraag van cliënt. Wij vinden het belangrijk dat de cliënt regie over zijn eigen leven houdt. Deze manier van zorg valt op. Onze zorg reikt daarom verder dan de Achterhoekse grenzen, van de Liemers naar de Veluwezoom tot aan Twente.

Werken bij Zorggroep Achterhoek betekent werken bij een organisatie die nooit stil staat. Onze organisatie heeft een open karakter. Dat merk je door de platte organisatiestructuur. Er is ruimte voor inspraak, innovatie en jouw ambitie. Onze organisatie kenmerkt zich door deskundige medewerkers die zorg anno nu bieden, waarbij we de cliënt centraal stellen.  En nee, innovatie is bij ons geen loze kreet. We bieden eigentijdse zorg door middel van bijvoorbeeld E-health en dagbesteding op locatie.

Ons brede zorgaanbod binnen onze organisatie maken een werkdag divers en uitdagend. Wij vinden vitaliteit, flexibiliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor onze medewerkers. Je vind op onze locaties diverse mogelijkheden voor gezond eten en drinken, opties voor ontspanning en onze in-house gym. Medewerkers belonen ons niet voor niets met een 8,5!

Maak jij ook graag het verschil? Kom dan bij ons werken!

Meer over Zorggroep Achterhoek B.V.