Zorgmedewerker werkgroep Twerk Vaassen
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE ZORGMEDEWERKER WERKGROEP TWERK

Voor Werkgroep Twerk in Vaassen zijn wij per direct op zoek naar een zorgmedewerker voor gemiddeld 8 uur per week. Bij voorkeur ben je beschikbaar op donderdag.

Twerk
Bij Werkgroep Twerk werken we aan kwalitatief goed inpak-, montage- en assembleerwerk. Dit doen wij met veel enthousiasme voor veel bedrijven in de regio. Onze cliënten kunnen allemaal op hun eigen niveau en binnen hun mogelijkheden meewerken aan een deel van het productieproces. Op deze locatie ondersteunen we cliënten hebben een veelal een (licht) verstandelijke beperking.

Functie eisen

Aandacht voor jouw talent
Als zorgmedewerker ondersteun je de cliënten bij hun dagelijkse werkzaamheden en hun doelen voortkomend uit de persoonlijke plannen. Daarnaast assisteer je begeleiders tijdens de uitvoering van groepsgerichte activiteiten. Je signaleert bijzonderheden en rapporteert dit. Je hebt lichte administratieve taken en je verricht of ondersteunt de cliënten bij huishoudelijke- en schoonmaakwerkzaamheden en je verricht teamwerkzaamheden in het kader van een zelfregulerend team.
Bij jou voelen alle cliënten zich gezien, gehoord en gewaardeerd. Je kan zelfstandig werken, maar ook in teamverband, je kan goed observeren, houdt overzicht in groepsdynamiek en inspireert collega’s met jouw positieve mindset. Daarnaast heb je:

 • een relevante opleiding op minimaal mbo-niveau 2;
 • een handen uit de mouwen mentaliteit en technische affiniteit.

Aandacht voor elkaar
Wij zijn De Passerel. Een stichting die als werkgever een drie-eenheid vormt samen met de cliënten en alle collega’s. De één kan niet zonder de ander. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. En dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Van (arbeidsmatige) dagbesteding tot woonlocaties met begeleiding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Inschaling

Aandacht voor jou
Vanzelfsprekend zorgen we goed voor onze cliënten. En natuurlijk ook voor jou! Daarom krijg je als zorgmedewerker bij De Passerel:

 • een salaris tussen € 1.724,- en € 2.439,- (schaal FWG 20) op basis van een voltijd dienstverband, afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • direct een vast contract;
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten. Laat ons weten waar jouw interesse ligt;
 • een dertiende maand;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • Pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling of een lidmaatschap voor jouw sportschool.

Bijzonderheden

Aandacht voor jouw sollicitatie
Je snapt het: zo’n kans mag je gewoon niet laten liggen. Solliciteer dus zo snel mogelijk maar uiterlijk vóór 30 januari 2022, daarna is deze vacature gesloten. Hoe? Stuur je motivatiebrief en cv naar [email protected]. Benoem dan ook het vacaturenummer 022-13, dan weten we precies waar je voor solliciteert.

Heb je vragen over deze functie? Je kunt contact opnemen met Sherelynn van den Esschert op 06-24135337 (maandag, woensdag en vrijdag) of met Ingeborg Händel op 06-34593629.

Tijdens de looptijd van deze vacature gaan we alvast in gesprek met geschikte kandidaten. De vacature kan daarom eerder gesloten worden. Na de succesvolle gesprekken volgt een arbeidsvoorwaardengesprek en maken we alles in orde om jou een goede start te laten maken!

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt.
In het kader van de vergewisplicht worden referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 022-13
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Epe
Postcode 7336 BC
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 14-01-2022
Reageer voor 30-01-2022
Ingangsdatum 14-01-2022
Nummer 107189
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel