Zorgmedewerkers (verpleegkundige/verzorgende) in Apeldoorn-Zuid
KleinGeluk

Functieomschrijving

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Locatie Sainte Marie is een woonzorgcentrum gelegen aan de Arnhemseweg in Apeldoorn-Zuid. Op deze locatie wonen ca. 50 cliënten die wij ondersteunen met zorg en welzijn zowel op het gebied van somatiek als met lichtere vormen van dementie. Er zijn in dit woonzorgcentrum volop mogelijkheden om andere te ontmoeten en deel te nemen aan activiteiten. Ook is er een mooie binnentuin met beweegtoestellen waar cliënten bij mooi weer heerlijk kunnen wandelen.

Wil jij graag deel uit maken van een collegiaal, betrokken en enthousiast team? Beleef jij samen met onze cliënten de geluksmomenten? Dan zoeken wij jou! Wij zijn op zoek naar collega’s in de functie van Verpleegkundige / Verzorgende IG (EVV), uren in overleg bespreekbaar.

Wat ga je doen?

Als zorgmedewerker bij KleinGeluk is geen dag hetzelfde. Door onze cliënten te stimuleren en te begeleiden bij hun persoonlijke verzorging zorg je samen met je collega’s voor een goed welzijn van de cliënten.

Je verpleegt, verzorgt en begeleidt cliënten bij het dagelijks functioneren op basis van het (woon)zorgdossier. Je informeert en begeleidt de cliënten met betrekking tot hun aandoeningen en beperkingen en draagt bij aan het vergroten van het ziekte-inzicht.
Je hebt contact met de cliënt, de familie en externe hulpverleners, in afstemming met jouw collega’s, en begeleidt hen in het omgaan met de problematiek. Je bouwt een band op met de cliënten en speelt een belangrijke rol in hun leven.

De zorgteams van locatie Sainte Marie worden gevormd door betrokken, professionele en enthousiaste, werkzaam in verschillende functies, zoals verpleegkundige, verzorgende (EVV), medewerker welzijn, helpende en woonassistent. Wij gaan als team ook voor kleine geluksmomenten met elkaar: met gezelligheid en humor die we samen hebben en een fijne samenwerking, waarbij iedereen weer eigen kwaliteiten meebrengt.

Functie eisen

Heb jij de volgende kennis en vaardigheden?

 • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende niveau 3 (IG) of mbo-4 verpleegkunde;
 • Je hebt een goede beheersing van verpleegtechnische vaardigheden;
 • Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
 • Je hebt ervaring met psychogeriatrische en somatische cliënten;
 • Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
 • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk.

Vanzelfsprekend beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden en kan je prima in teamverband als ook zelfstandig werken.

Inschaling

 • Direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd (uren in overleg samen te bepalen);
 • Salaris volgens CAO VVT; afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;

– Verpleegkundige: volgens FWG schaal 45 (maximaal € 3.471,49 bij een 36-urige werkweek)
– Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) volgens FWG schaal 40, (maximaal € 3.159,64 bij een 36-urige werkweek)
– Verzorgende IG: salaris volgens FWG schaal 35, (maximaal € 2.937,68 bij een 36-urige werkweek);

 • Een goede balans werk-privé vinden wij erg belangrijk;
 • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden, zodat jij je talenten kan benutten;
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen. Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. De volledige kosten hiervan worden door KleinGeluk vergoed.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en kies jij voor werk dat gelukkig maakt? Solliciteer dan door je cv en begeleidende brief te sturen via de website: werkenbij.kleingeluk.nl

Wil je eerst komen kennismaken om een beeld te krijgen van de functie, werkzaamheden en het team, dan ben je van harte welkom op locatie Sainte Marie.

Neem voor meer informatie contact op met Paul Beks (Locatiemanager Sainte Marie) of Colinda Klein Kalvenhaar (Regieverpleegkundige Sainte Marie), via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Woonzorgcentrum Sainte Marie
Postcode 7333 NC
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleeg- & Verzorgingshuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O - bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Verpleegkundige
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 21-09-2022
Reageer voor 31-10-2022
Ingangsdatum 01-11-2022
Nummer 114104

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk