Zorgmedewerkers (Verzorgende / helpende) kleinschalig wonen Juliana
KleinGeluk

Functieomschrijving

‘Als jij een groot zorghart hebt dat je sneller wilt laten kloppen en daarin kwaliteit en professionaliteit wilt uitstralen, dan zou ik zeggen wees welkom en solliciteer’ (Jeanette, verzorgende IG)

‘Bij KleinGeluk bieden ze echt een luisterend oor. Je merkt gewoon dat ze aandacht voor je hebben, met geduld. Ze werken heel hard, willen je echt helpen en doen daar ook veel moeite voor.’ (Bewoner KleinGeluk)

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

De splinternieuwe, moderne locatie Juliana (plek oude Juliana ziekenhuis in Apeldoorn), is ook vanuit deze waarden opgezet. Juliana is speciaal gebouwd en ingericht voor mensen met dementie. Het heeft negen kleine woongroepen en een mooie, afgeschermde belevingstuin. In de gezamenlijke huiskamer van een woongroep wordt vers gekookt, gezamenlijk gegeten en speelt het dagelijks leven zich af. Ook kunnen bewoners met hun bezoek terecht in het gezellige grand café. De techniek van persoonlijke alarmering maakt het gebruik van leefcirkels mogelijk. De bedoeling is om bewoners hierdoor de vrijheid te bieden die voor hen passend is, terwijl de veiligheid is gewaarborgd. Juliana is ruim een jaar geleden in gebruik genomen en veel is nog in ontwikkeling.

Ter uitbreiding van de zorgteams in Juliana zoeken wij zorgzame en professionele collega’s in de functies van Verzorgende IG (VIG) en helpende (plus), uren in overleg.

Wat ga je doen?

Je verpleegt, verzorgt en begeleidt psychogeriatrische cliënten bij het dagelijks functioneren op basis van het (woon)zorgdossier. Je informeert en begeleidt de cliënten met betrekking tot hun aandoeningen en beperkingen en draagt bij aan het vergroten van het ziekte-inzicht.
Je hebt contact met de cliënt, de familie en externe hulpverleners, in afstemming met jouw collega’s, en begeleidt hen in het omgaan met de problematiek. Je bouwt een band op met de cliënten en speelt een belangrijke rol in hun leven.

Alle teams zijn zich aan het ontwikkelen tot multidisciplinaire zelforganiserende teams waarin medewerkers zorg, woonassistenten en huishouding samen de zorg hebben voor een aantal cliënten. Een team heeft veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de best mogelijke zorg te leveren. Daar heb jij als verzorgende IG of helpende een belangrijke rol in.

Wij gaan als team ook voor kleine geluksmomenten met elkaar: met gezelligheid en humor die we samen hebben en een fijne samenwerking, waarbij iedereen weer eigen kwaliteiten meebrengt.

Functie eisen

Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je kennis en ervaring mee:

 • Je bent in het bezit van een diploma helpende Zorg en Welzijn niveau 2 en/of Verzorgende niveau 3 (IG);
 • Je hebt ervaring en kennis van de doelgroep; psychogeriatrische cliënten en de daaraan verbonden zorgbehoeften en benaderingswijzen;
 • Je hebt een goede beheersing van verpleegtechnische vaardigheden;
 • Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
 • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk;
 • Je bent flexibel t.a.v. werkzaamheden en werktijden.

Inschaling

 • Een parttime arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd in de functie van Verzorgende IG, uren in overleg;
  In de functie van helpende ontvang je eerst een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar (uren in overleg); daarna bij gebleken geschiktheid een vaste aanstelling;
 • Salaris volgens CAO VVT; afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;

– Verzorgende IG: salaris volgens FWG schaal 35, (maximaal € 2.845,21 bij een 36-urige werkweek);
– Helpende of Helpende+ : salaris volgens FWG schaal 25, (max. € 2.555,74 o.b.v. een fulltime dienstverband)

 • Een goede balans werk-privé vinden wij erg belangrijk;
 • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden, zodat jij je talenten kan benutten;
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen. Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bijzonderheden

We gaan graag met je in gesprek om te horen wat jouw wensen zijn!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Joke Diekmann, locatie manager Juliana, bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie KSW Juliana
Postcode 7314 BD
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O - bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Helpende niveau 2
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 23-12-2021
Reageer voor 28-02-2022
Ingangsdatum 23-12-2021
Nummer 70714