Zorgprofessional | Extra handen
Zorgspectrum Het Zand

Zorgprofessional | Extra handen | Corona

Ben jij een zorgprofessional,  zorgprofessional in opleiding of in het verleden zorgprofessional geweest en  de komende periode inzetbaar om ons te helpen? Dan ben jij de Zorgkanjer die wij zoeken!

De locatie
Stichting Zorgspectrum Het Zand is een middelgrote zorgorganisatie, die op zes locaties in de regio Zwolle zorg biedt aan ouderen en jonge verpleeghuiscliënten met een eenvoudige tot een complexe zorgvraag. 

Functie eisen

Het coronavirus verspreidt zich enorm snel. Op dit moment hebben wij helaas maatregelen moeten treffen om verspreiding van het coronavirus tegen gaan en zetten wij zoveel mogelijk dezelfde mensen in. Door de onvoorspelbaarheid van het coronavirus kan het zijn dat wij op korte termijn extra ondersteuning in de zorg nodig hebben. Wij richten alvast een meldpunt op om hier op in te spelen. Dan kunnen wij direct extra zorgmedewerkers oproepen als dat nodig is.  De zorgkanjers die wij zoeken, voldoen aan deze punten:

  • Een afgeronde opleiding of ben jij in opleiding tot (persoonlijk) Begeleider, Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige?
  • Oprechte en warme belangstelling voor onze cliënten.
  • We hebben in de zorg best een zware baan, maar met jouw hulp en goede samenwerking ook de mooiste.
  • Om de besmettingsrisico’s te beperken, vragen wij je om een keuze te maken en om je in te schrijven voor één locatie

Inschaling

Je wordt ingeschaald via de cao van de VVT

Bijzonderheden

Wil jij je hulp aanbieden?  Ga dan naar onze website en reageer via onze website: https://hetzand.nl/werken-bij/260/zorgprofessionals-extra-handen-in-de-zorg 

Na de beoordeling van de reacties ontvangen alle sollicitanten bericht. Wij zullen je een inschrijfformulier toezenden, zodat wij een goed overzicht kunnen bijhouden en snel kunnen schakelen mocht het nodig zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Corona vacature
Organisatie Zorgspectrum Het Zand
Locatie Zorgspectrum Het Zand, diverse locaties rond Zwolle
Postcode 8014BE
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Inval
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Helpende niveau 2
Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 24-12-2020
Reageer voor 30-01-2021
Nummer 52259
Doorsturen Bekijk PDF

Zorgspectrum Het Zand

Zorgspectrum Het Zand is een stichting die bestaat uit de verzorgingshuizen De Berghorst te Staphorst, De Hulstkampen te Nieuwleusen, Het Weijtendaal te Wijhe, Het Wooldhuis te Heino en verpleeg- en reactiveringscentrum Zandhove te Zwolle. Aan ruim 750 cliënten wordt zorg geboden door ongeveer 1200 medewerkers. Onze medewerkers dragen zoveel mogelijk zelf verantwoordelijkheid voor het werk. Als werkgever zijn wij bereid te investeren in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van elke medewerker. Centraal in onze organisatie staan de kernwaarden aandacht, respect en betrouwbaar.

Meer over Zorgspectrum Het Zand