Zorgprofessional in combinatie met POH (32 uur)
Tactus Verslavingszorg

In Almelo zijn we op zoek naar een verpleegkundige hbo-v, social worker, SPV'er of psycholoog. Naast een functie binnen het behandelteam van Almelo zijn we ook voor diverse huisartsenpraktijken, voor minimaal 8 uur per week, op zoek naar zorgprofessionals met passie en/of ervaring in de verslavingszorg.  De functie kan in deze combinatie, maar niet noodzakelijk. Houd jij dus van afwisseling en lijkt het je uitdagend deze functies te combineren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk de functie eisen op onze website.

Jouw arbeidsvoorwaarden vallen onder de CAO Geestelijke Gezondheidszorg. Het salaris is afhankelijk van je werkervaring. Klik op solliciteren voor meer informatie.
Type Vacature
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Almelo, locatie Wierdensestraat 32
Postcode 7607GJ
Stad Almelo
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
Externe url Bekijk
Publicatiedatum 02-08-2022
Reageer voor 26-08-2022
Ingangsdatum 01-10-2022
Nummer 113042

Tactus Verslavingszorg

De professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg