Aandacht gevraagd: Heb jij ruimte in je agenda en wil jij extra werken?
Zozijn

Zorgprofessional met ruimte voor een extra ondersteuningsvraag in Doetinchem

Wij zoeken voor een cliënt professionele ondersteuning in zijn thuissituatie. De ondersteuning is op de oneven weken op maandag en dinsdagmiddag van 15.45 tot 17.30 uur. Het doel van de ondersteuning is trainen en werken aan ontwikkeling, vergroten van zelfstandigheid en herhalen en stimuleren van het geleerde.

Korte situatieschets: De cliënt heeft een matig verstandelijke beperking met een ontwikkelingsleeftijd van 4-7 jaar. Hij is beperkt trainbaar. Hij woont in Doetinchem bij zijn vader en diens partner. Hij gaat 5 dagen per week naar de dagbesteding. Over het algemeen is hij een vrolijke jonge man, maar hij heeft ook dagen dat hij boos kan zijn. Hij kan zichzelf overschatten en heeft moeite met tegenslag. Hij krijgt weer overzicht als dingen goed worden uitgelegd aan hem. Omdat hij snel wordt overschat is de kans op overvraging aanwezig. Om verwarring en frustratie te voorkomen zijn duidelijkheid in de omgang, communicatie en het programma belangrijk.

Wat verder van belang is: De begeleiding is bij de cliënt in zijn thuissituatie. De vader en zijn partner zijn regelmatig aanwezig tijdens de begeleidingsmomenten. De vraag is gericht op trainen, maar dat hoeft niet alleen binnenshuis. Er kunnen bijvoorbeeld ook boodschappen worden gedaan in de buurt. Vaak wordt de middag afgesloten met een wandeling. Belangrijk is dat de zorgprofessional goed afstemt met vader en met de cliënt over wie wat doet.

Wij zoeken

Ben jij een zorgprofessional met minimaal opleidingsniveau 3 (of studerend hiervoor), die ruimte heeft in de agenda voor deze ondersteuningsvraag? Dan maken we graag een afspraak om verder met elkaar in gesprek te gaan.

Meer informatie

Meer informatie over de cliënt en zijn situatie kun je vanaf 28 september krijgen bij Monique ten Brinke, coördinerend ondersteuner van wonen de Huet, telefoon 06 – 512 46 771.

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? Laat dan een reactie achter in ZorgSelect en dan nemen we contact op met je.

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie Doetinchem
Postcode 7004 HA
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
Functie(s) begeleider ambulant
Publicatiedatum 10-09-2021
Reageer voor 01-10-2021
Ingangsdatum 10-09-2021
Nummer 71016
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn