Zorgprofessional NAH- Locatie Meesterstraat te Doetinchem
Zozijn

Ben jij de zorgprofessional die nieuwe ervaring op wil doen bij dé expert op het gebied van Niet Aangeboren Hersenletsel? En ben jij op zoek naar een leuke flexibele baan? Bij Zozijn - Op Pad helpen wij de cliënten en zijn/haar naasten weer grip op eigen leven te krijgen en om te gaan met de gevolgen van NAH. Dit doen we door het bieden van liefdevolle en vakkundige zorg, begeleiding en ondersteuning. Word jij hier ook enthousiast van? Lees verder, dit is de vacature die jij zoekt!

Wat bieden we jou?

  • Uiteraard een passend salaris CAO Gehandicaptenzorg o.b.v. jouw werkervaring tot maximaal € 3009,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 35). Aangevuld met een eindejaarsuitkering van 8,33% en een aantrekkelijk fietsplan, sportplan en computerplan.
  • Een contract voor onbepaalde tijd. Voor 24 uur per week.
  • Een uitdagende baan in binnen NAH met de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Hiervoor hebben we ons eigen opleidingscentrum.

Wat zoeken wij?

  • Je hebt een relevante opleiding zorg en welzijn op minimaal kwalificatieniveau 3
  • Je hebt werkervaring in de gehandicaptenzorg, bij voorkeur met de doelgroep NAH
  • Je hebt actuele kennis van voorkomende ziektebeelden; je weet wat dit betekent voor de cliënt en kan daarop aansluiten met gerichte handelingen en benaderwijzen.
  • Je bent in staat methodisch (planmatig) te werken, het overzicht te bewaken en in goede samenwerking met je collega's zet je de juiste zorg neer.
  • Het DNA van Zozijn spreekt jou aan. Dan hebben we het over liefdevol, vakkundig en vindingrijk zijn.

Wie zijn wij?

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

OP PAD biedt volwassenen met een Niet Aangeboren Hersenletsel ondersteuning en begeleiding in de woon-/leefsituatie, zowel in de eigen woonsituatie van cliënten als ook in woonvoorzieningen. Op Pad heeft woningen speciaal voor mensen met NAH, die niet meer thuis kunnen wonen. In iedere woning wonen mensen met NAH en hun eigen individuele ondersteuningsvraag.

De locatie Meestersstraat bevindt zich nabij het centrum van Doetinchem in een rustige woonwijk. Het complex bestaat uit vierentwintig appartementen. Zestien van deze appartementen zijn verbonden aan Meestersstraat wonen. Er wordt wonen met begeleiding in de nabijheid en ADL zorg geboden. Er zijn 2 huiskamers waar cliënten gebruik van kunnen maken. Hier worden ook gezamenlijke maaltijden en koffiemomenten aangeboden. Er wordt een 24-uurs ondersteuning geboden, wat betekent dat er `s nachts ook begeleiding aanwezig is (slaapdienst).

Solliciteer direct!

Zie je jezelf al werken bij ons in Doetinchem Meesterstraat? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar [email protected] of klik op de knop “Solliciteer". Wij nemen vervolgens binnen enkele werkdagen contact met je op. We voeren graag een gesprek met je en kijken we of dit type begeleiding bij je past. Een referentie- en diplomacheck maken onderdeel uit van de procedure. Een VOG zul je bij aanname moeten aanvragen. Deze vacature kent geen sluitingsdatum, maar sluit zodra we voorzien zijn. 

Tot slot, mag je voor eventuele vragen altijd mailen naar [email protected] of bellen naar Bernadet van Dijk (manager in opleiding) 06 11764685 Klik hier om ons rechtstreeks te appen. We zien elkaar!

 

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie NAH - wonen Meesterstraat Doetinchem
Postcode 7001EJ
Stad Doetinchem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Vanaf niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Bernadet van Bijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 17-05-2023
Reageer voor 16-06-2023
Ingangsdatum 17-05-2023
Nummer 118959
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn