Zorgprofessionals - Flexpool klinieken (8 - 20 uur per week)
Tactus Verslavingszorg

Functieomschrijving

Binnen divisie klinieken van Tactus Verslavingszorg wordt er gewerkt met een flexpool. Voor deze flexpool zoekt Tactus een zorgprofessional die het leuk vindt om te werken binnen de 6 verschillende klinieken van Tactus Verslavingszorg. De klinieken zijn verspreid binnen verschillende regio’s te weten; Enschede , Rekken,  Zutphen en Apeldoorn. We streven er naar om flexmedewerkers regio gebonden in te zetten.

Als medewerker van de flexpool krijg je een flexibele arbeidsovereenkomst met een gemiddeld aantal uren per week. Je hebt dus een vast maandsalaris, maar werkt de ene week meer de andere. Je krijgt op de manier de kans om de 6 klinieken (met hun doelgroepen) te leren kennen.  Volg je bijvoorbeeld een opleiding en wil je graag bijverdienen? Of heb je een gezinsleven en ben je hierdoor wisselend beschikbaar? Dan is deze vacature wellicht interessant voor jou!

Wat is een klinische opname binnen Tactus Verslavingszorg?

Een klinische opname is een tijdelijke, noodzakelijke, onderbreking van een ambulant behandeltraject met als doel de patiënt en ambulante behandelaren zodanig toe te rusten dat de behandeling succesvol, verantwoord en met vertrouwen, kan worden hervat. Een klinische opname duurt niet langer dan nodig en is niet korter dan noodzakelijk.

Binnen de klinische verslavingszorg zijn specialistische diagnostiek en op maat ontwikkelde behandelinterventies een voorwaarde om de noodzakelijke zorg te bieden aan een populatie met complexe problematiek. In de regel is sprake van een combinatie van psychiatrische, somatische en (neuro)psychologische aandoeningen met een ernstig beperkend en gezondheidsbedreigend karakter.

Zorg in de kliniek wordt dan ook multidisciplinair geboden, waarbij bevindingen van zowel medische, psychiatrische en psychologische disciplines structureel, voor iedere patiënt, dienen te worden geïntegreerd onder auspiciën van een regiebehandelaar van de betreffende afdeling.

 Het uiteindelijke doel van een klinische opname is om een ambulant traject weer mogelijk en verantwoord aan te kunnen gaan. Daarbij is de zorgzwaarte van de behandelafdeling een afgeleide van deze doelstelling om verantwoord te kunnen ambulantiseren en aan de geïndiceerde aard van de zorg te kunnen voldoen.

Functie eisen

Voor onze flexpool zijn we op zoek naar flexibele sociotherapeutisch medewerkers en verpleegkundigen. Ben je bijna of reeds in het bezit van een SPW, MMZ of MBOV of soortgelijk diploma en heb je interesse in een afwisselende functie binnen de verslavingszorg? Reageer dan op deze vacature. Indien je vooraf vragen hebt, kun je contact opnemen met Klaas Zwaan, manager flexpool binnen divisie klinieken.

Ook wanneer je geen ervaring hebt in de verslavingszorg, vragen we je contact op te nemen. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden binnen de flexpool.

Inschaling

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ. De functie is ingedeeld in functiegroep 40, waarbij het salaris bij een fulltime dienstverband minimaal €1.843,- en maximaal €2.863,- bruto per maand bedraagt (salarisniveau 1 juli 2018). Inschaling is op basis van relevantie werkervaring.

 

Bijzonderheden

Een referentiecheck kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op social media plaatsvinden. Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Tactus vergoedt de kosten die de VOG aanvraag met zich meebrengt.

Werken bij Tactus Verslavingszorg

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blog op : www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus.

Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Kortom, kom werken bij Tactus!

Type Vacature
Intern nummer 2019-041
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Divisie Klinieken
Postcode 7418 ET
Stad Deventer
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Uren van 8
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Klaas Zwaan, Manager flexpool, telefoonnummer 06-10052011
Functie(s) Sociotherapeutisch medewerker
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 19-02-2019
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 31-05-2019
Nummer 43828
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever. Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg