Zorgprofessionals gezocht, die willen bouwen aan een team!
Zozijn

Zoek jij al een tijdje naar een volledige nieuwe uitdaging in de zorg? Heb je altijd al gedroomd om te helpen bouwen aan een eigen team? Dan hebben wij bij Zozijn een super uitdaging voor jou! Bij onze woning de Torenakker, zijn wij op zoek naar iemand die wil gaan bouwen aan stabiliteit zowel voor collega’s als voor de bewoners. Wil je ook nog eens werken op ons prachtige landgoed de Lathmer met daarbij een vast contract? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog!

Dit bieden wij jou

 • Direct een vast contract als je komt werken bij de Torenakker.
 • Uiteraard een passend salaris CAO Gehandicaptenzorg o.b.v. jouw werkervaring. Je kunt ingeschaald worden in schaal FWG 35 met een maximaal salaris tot € 3.009,00 per maand o.b.v. 36 uur of in schaal FWG 40 met een maximaal salaris tot € 3.154,00 per maand o.b.v. 36 uur. Aangevuld met een eindejaarsuitkering van 8,33% en een aantrekkelijk fietsplan, sportplan en computerplan.
 • Het aantal uur is in overleg. Er is van alles mogelijk!
 • Uitdaging! Wil jij samen bouwen aan stabiliteit? Wil jij invloed hebben om de woning naar een hoger plan te brengen samen met je manager? Dan ben je bij de Torenakker aan het juiste adres.
 • Een uitdagende baan in de gehandicaptenzorg met de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Hiervoor hebben we ons eigen opleidingscentrum in Voorst.
 • De kans om te werken in een organisatie die midden in de samenleving staat op een prachtig landgoed in Wilp.

Wie ben jij?

 • Je hebt een relevante opleiding in de zorg als VIG-er, MZ3, MMZ 3 of MMZ 4
 • Van onregelmatig werken schrik jij niet, want dat hoort immers bij werken in de zorg. Hier krijg je vanzelfsprekend toeslag over betaald.
 • Je hebt affiniteit met zowel begeleiding als zorg. Ervaring is niet per se nodig, wilskracht en assertiviteit vinden wij veel belangrijker!
 • Je hebt het vermogen overstijgend te denken, het overzicht te bewaren en methodisch te werken.
 • Het DNA van Zozijn spreekt jou aan. Dan hebben we het over liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Wat ga je doen?

Voor de Torenakker zijn we op zoek naar meerdere collega’s. Als jij graag een uitdaging aan wil gaan, ben je hier op het juiste adres.

Als (specialistisch) ondersteuner op de Torenakker werk je zelfstandig om de bewoners zo goed mogelijk tot bloei te laten komen. Je ondersteunt elke bewoner op een manier die past bij de persoon en zijn of haar zorgvraag. Informatie haal je onder andere uit het zorgplan. Je rapporteert op de doelen van de bewoners en zorgt tijdens overlegvormen voor input.

Er is een oudere kant van de woning en een jongere kant. Ook is er 1 cliënt die 1 op 1 begeleiding nodig heeft.

De meeste bewoners hebben een ernstige verstandelijke beperking (ontwikkelingsleeftijd 2-4 jaar). Daarnaast zijn er een aantal cliënten woonachtig met een matige verstandelijke beperking (ontwikkelingsleeftijd 4-6 jaar).

De cliënten met een ernstig verstandelijke beperking wonen vooral aan de ouderen kant. De cliënten met een matige verstandelijke beperking aan de jongeren kant.
De meeste bewoners hebben een jonge sociaal-emotionele ontwikkelingsleeftijd  (tussen de 0 en 3 jaar). 

Waar ga je werken?

Je bent er vast al eens voorbijgereden: het landgoed de Lathmer in Wilp. Op het autoluwe landgoed midden in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen zijn allerlei voorzieningen van Zozijn te vinden. Hierbij kun je denken aan woningen, maar ook een behandelcentrum, een ZMLK-school, een Johan Cruyff Court, een zwembad, een kinderboerderij en zelfs een kasteel. Er is ruimte in overvloed en het is er heerlijk werken midden in de natuur.

De woning de Torenakker kenmerkt zich door de huiselijke sfeer en de gezelligheid van de bewoners. Elke bewoner heeft een eigen zit-/slaapkamer met apart sanitair. Zie hieronder de video van de Torenakker, de beelden zeggen genoeg!

Bijzonderheden

Solliciteer direct!

Yes, je bent er nog. Heb je interesse in deze functie als (specialistisch) begeleider op de Torenakker in Wilp? En hou jij wel van een uitdaging? Stuur dan je cv naar [email protected] of klik op de knop “Solliciteer".

Wij nemen vervolgens binnen enkele werkdagen contact met je op. De verdere sollicitatieprocedure richten we in naar jouw wens. Wil je graag meelopen? Dan regelen we dit! 

Tot slot, mag je voor eventuele vragen altijd mailen naar [email protected]

 

We zien elkaar! 

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 1 De Torenakker Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Vanaf niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 02-03-2023
Reageer voor 30-04-2023
Nummer 118262
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn