Zorgprofessionals van en voor Zozijn!
Zozijn

Wat ga je doen?

Jij neemt expertise mee naar Zozijn! Door jouw ervaring binnen de gehandicaptenzorg weet je de cliënten op een goede manier te ondersteunen bij hun hulpvraag. Je bent alert op de signalen die de cliënten geven en zorgt voor structuur, rust en veiligheid. Iedere cliënt heeft een zorgplan. Dit is voor jou de basis om de cliënt te ondersteunen. Als Corona er niet zou zijn, dan zou je gekoppeld worden aan meerdere locaties. Dit kan nu niet, omdat we het verspreidingsrisico willen beperken. Je gaat dus op 1 locatie aan de slag voor een langere periode. Dit kan zijn voor extra ondersteuning, zwangerschapsvervanging, etc. Hoe dan ook: je bent van onschatbare waarde, omdat teams en cliënten altijd op jou en jouw expertise terug kunnen vallen.

Dit zijn wij

Wij zijn ZoProf: het nieuwe interne uitzendbureau van Zozijn!

Bij ZoProf zorgen we voor kwaliteit, stabiliteit en continuïteit op de locaties van Zozijn. Onze zorgprofessionals zijn gekoppeld aan een aantal locaties. Op deze locaties worden zij regelmatig ingezet, zodat ze bekend zijn voor cliënten en collega’s. Op deze manier zorgen we voor meer continuïteit op locaties. Daarnaast word je onderdeel van het team. Dit vinden we erg belangrijk. Onze professionals zorgen voor de kennis op de werkvloer en ZoProf faciliteert de medewerkers om hun werk goed te kunnen uitvoeren.  

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Vanuit de dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

 

 

Herken jij je in het volgende ?

Je bent een ervaren en gekwalificeerde zorgprofessional binnen de gehandicaptenzorg. Qua diploma’s kan je denken aan pedagogisch werk, verzorgende IG, de MZ, SPH of verpleegkunde. Zowel op mbo-3, mbo-4- als hbo-niveau.

  • Je vindt het fijn om flexibel te werken op vaste locaties
  • Je werkt graag op een locatie voor intensieve begeleiding en/of intensieve zorg
  • Je hebt kennis van en ervaring met complexe problematiek
  • Je haalt elke dag plezier uit het werken met onze cliënten
  • Een werkdag is niet altijd makkelijk, maar dit maakt het werk voor jou leuk.

Ben je eerder werkzaam geweest in de zorg, maar er al even uit? Heb je de opleiding afgerond, maar weet je nog niet wat je de best passende doelgroep vindt? Reageer en we kijken samen naar de mogelijkheden!

 

 

Dit bieden wij

Op basis van wensen en behoeftes wordt je gekoppeld aan een aantal vaste locaties. We zorgen er voor dat je de trainingen kunt volgen die nodig zijn, zodat je jouw werk optimaal kunt uitvoeren. Daarnaast zijn er veel ontwikkelmogelijkheden binnen Zozijn.

  • Jouw salaris is afhankelijk van je functie en werkervaring. Hierover gaan we graag met je in gesprek.
  • Jouw contracturen stellen we samen vast. Jouw wens stellen we hierin centraal. Er is veel mogelijk. Zowel grotere contracten als wat kleinere.
  • Uiteraard ontvang je onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering
  • We bieden leerzame werkplekken waardoor jij kan groeien als zorgprofessional
  • Wil je eerst ontdekken wat Zozijn te bieden heeft? ZoProf is voor jou de uitkomst!

Procedure

Wil je meer weten? Neem contact op met Wytske Stuivenberg (intercedent) of Carolien Franken (intercedent), via zoprof@zozijn.nl of via 06-25323930/06-11217310. Wil je super snel antwoord? Stuur een Whatsapp bericht!

Ben je er van overtuigd dat dit de perfecte vacature voor jou is? Solliciteer direct en we nemen snel contact met je op!

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie Zozijn
Postcode 7384 AN
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Wytske (06-25323930) of Carolien (06-11217310)
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider wonen
Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 01-09-2020
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 01-11-2020
Nummer 52174
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn