Zorgprofessionals (ZZP)
Markenheem

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar zorgprofessionals die het als uitdaging zien om te worden ingezet op ad-hoc vragen en/of voor een langere periode binnen onze organisatie.

Jouw opleidingsachtergrond bepaalt de inhoud van je functie. Wanneer je werkt binnen Markenheem werk je in een omgeving waarin flexibiliteit en ontwikkeling van medewerkers centraal staan. Als ZZP’er ben je breed inzetbaar binnen de verschillende afdelingen van Markenheem. Je hebt contact met HRM als coördinator van de ZZP’ers.

Binnen Markenheem werken we vanuit het gedachtegoed positieve gezondheid. Je bent bekend met en onderschrijft dit gedachtegoed. In je zorgverlening zet je de cliënt centraal om samen in de laatste fase van het leven meer kleur te kunnen geven.

Functie eisen

Je hebt een afgeronde opleiding verpleegkunde of verzorgende IG. Je hebt aantoonbare ervaring met somatische en psychogeriatrische bewoners. Je ziet het als een uitdaging om op één of meerdere locaties ingezet te worden en bent in staat zelfstandig te werken. We verwachten dat je stressbestendig bent en flexibel. Je bent vriendelijk, tactvol en geduldig met onze bewoners. Daarnaast ben je communicatief en sociaal vaardig.

Inschaling

Bij Markenheem tref je enthousiasme en een goede werksfeer aan. Samen met jou maken wij heldere afspraken die wij vastleggen in een zzp-overeenkomst.

Bijzonderheden

Heb je interesse? Solliciteer dan zo snel mogelijk via www.markenheem.nl. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een ZZP’er? Bel of app met HRM op 06-12903900.

Type Vacature
Organisatie Markenheem
Locatie Markenheem, alle locaties
Postcode 7001 CR
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 01-11-2019
Reageer voor 31-01-2020
Ingangsdatum 01-11-2019
Nummer 49307
Doorsturen Bekijk PDF

Markenheem

Markenheem, voor zorg dichtbij De stichting Markenheem levert ouderenzorg in een vijftal locale gemeenschappen, te weten Schavenweide en Croonemate in Doetinchem, De Bleijke in Hengelo(GLD), Hyndendael in Hummelo en De Zonnekamp in Zelhem. Wij bieden in onze locaties zorg aan ruim 300 bewoners. Dit doen wij met circa 650 medewerkers en 500 vrijwilligers. Wij zijn een klantgerichte organisatie, waarbij de belangen van onze cliënt een belangrijke rol spelen. Wij zijn ons bewust van het spanningsveld tussen de wensen van onze cliënt, onze medewerkers en de te bieden faciliteiten. Wij zien het als onze uitdaging binnen deze context professionele zorg te verlenen.

Meer over Markenheem