zorgregisseur
InteraktContour

Informatie

Ben jij hbo'er en wil jij graag werken in een deskundig team? En samen met je collega's het verschil maken voor onze cliënten met (niet) aangeboren hersenletsel? Ook als dat betekent dat je nét dat stapje extra zet? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Jouw rol

Als zorgregisseur ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorgverlening. Dit betekent dat je ook de kwaliteit en de voortgang van het zorgproces bewaakt. Je stelt het zorgplan op, evalueert deze en stelt zo nodig bij. Daarbij houd je in gedachten dat je de cliënt zo zelfstandig mogelijk het eigen leven laat leiden en betrek je het netwerk actief bij de zorg. Dit betekent dat je dus de naasten van de cliënt ook betrekt. Wanneer je 32 uur werkt, begeleid je minimaal 15 cliënten. De cliënten hebben aangeboren en niet-aangeboren hersenletsel.

Je hebt een brede rol. Je vervult jouw rol goed wanneer je coördinerend en coachend je werk uitvoert en de kwaliteit van de zorg en daarmee ook de begeleiding optimaal is. Dit betekent dat er continu goede begeleiding is van de cliënt gedurende alles fases van zijn verblijf. Jij overziet en coördineert dit proces. Ook zorg je dat alles nauwkeurig wordt vastgelegd in het zorgdossier. Verder werk je goed samen met alle betrokken partijen zoals vrijwilligers, dagbesteding en eerstelijns behandelaren.

Jij weet hoe het zorgplan het beste uitgevoerd kan worden. Je adviseert en ondersteunt je teamleden hierin. Wat hebben zij hierin nodig? Waar lopen ze tegen aan? Dit doe je op een coachende wijze. Op deze manier behaal je de gestelde doelen en kom je de gemaakte afspraken na die in het zorgplan staan. De teammanager van de locatie is jouw leidinggevende. Je werkt voornamelijk op werkdagen en incidenteel in de avond en/of het weekend.

Jouw werkplek

Woonlocatie de Veldkei is gevestigd in een rustige omgeving nabij het centrum van Steenwijk. We bieden hier begeleid wonen met 24-uurszorg aan 15 cliënten. Zij beschikken over een eigen appartement en krijgen van ons zorg en begeleiding.
Het team bestaat uit 17 collega's. Samen vormen zij een gezellig team, waarbij een goede samenwerking met elkaar voorop staat.

Wat wij bieden
 • je krijgt direct een vast contact voor 32 uur per week
 • salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.381,- tot maximaal € 3.452,- bruto per maand (FWG 45) bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding)
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
 • uitdagende werkplek met alle ruimte om te groeien in je persoonlijke ontwikkeling
 • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
 • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
Wat wij vragen

 • minimaal een relevante afgeronde hbo-opleiding zoals Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Verpleegkunde of Maatschappelijk Werk
 • minimaal 2 jaar werkervaring in de zorg
 • je hebt kennis van de NAH-doelgroep
 • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
 • je bent bereid incidenteel onregelmatige diensten te werken
Interaktcontour, verder met hersenletsel

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Word jij onze nieuwe zorgregisseur?

Past deze rol bij jou en heb je interesse? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. We ontvangen graag uiterlijk vrijdag 8 juli jouw sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de verdere procedure.
Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Marian van der Meer, teammanager, op 06-22443376.

Meer informatie over woonlocatie de Veldkei bekijk je hier

Bekijk ook onze overige vacatures


We werken met een kwetsbare groep cliënten. Voor hun veiligheid stellen wij het zeer op prijs als je gevaccineerd bent tegen Covid-19.


'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie de Veldkei in Steenwijk
Postcode 8331 XM
Stad Steenwijk
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 5
Agogisch hulpverlener
Casemanager
Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Verpleegkundige niveau 5
Publicatiedatum 21-06-2022
Reageer voor 09-07-2022
Nummer 111902

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour