Zorgstarter (HBO Verpleegkundige, MBO Verpleegkundige of Verzorgende IG)
Werk & Wij - Zorg & Wij

Functieomschrijving

Om elke dag weer de beste zorg te kunnen bieden, zoals we dat ook voor onze eigen naasten zouden willen, hebben wij jou nodig! Werk & Wij – Zorg & Wij biedt vanuit deskundigheid en met respect en waardering voor elkaar verpleging en verzorging thuis vanuit kleine teams.

Als Zorgstarter bij Werk & Wij – Zorg & Wij ben jij het visitekaartje van onze kleinschalige organisatie. Je werkt bereikbaarheidsdiensten / beschikbaarheidsdiensten (je bent tijdens je dienst van 7:00 tot 23:00 beschikbaar om opgeroepen te worden) en bezoekt cliënten in ad-hoc situaties of op afspraak, het gaat om onplanbare zorg die niet binnen onze reguliere zorgroutes passen, zoals:

  • Een cliënt komt of gaat naar thuis en heeft thuiszorg nodig. Jij word ingeschakelt en bezoekt de client in het ziekenhuis, revalidatiecentrum of reactivatieafdeling, jij inventariseert welke ondersteuning en middelen er nodig zijn om de cliënt thuis te verzorgen, veilig en arboverantwoord. Je verzorgt een warme overdracht en biedt de eerst zorg aan de cliënt. Organiseren kun jij als geen ander.
  • Een cliënt heeft een afspraak of gesprek waarbij het wenselijk is dat hij of zij ondersteund word door een professional. In onze reguliere zorgroutes is het moeilijk deze incidentele gebeurtenissen in te plannen, jij leest je in en staat naast de cliënt om hem of haar te ondersteunen.
  • Een collega is bij een cliënt waar een voorbehouden of risicovolle handeling moet worden uitgevoerd maar voelt zich niet bekwaam deze handeling alleen uit te voeren, jij bent bekwaam en ondersteund je collega in de uitvoering van deze verpleegtechnische handeling.
  • Er doet zich een onverwachte situatie voor waardoor jou collega zijnof haar route niet kan (af)maken, jij staat klaar om zijn of haar afspraken (deels) over te nemen.

Wij bieden je een afwisselende baan met veel vrijheid. Deze vacature is goed te combineren met je (eventuele) huidige baan, de contracturen zijn in overleg en indien gewenst variabel. Het is mogelijk om individuele afspraken te maken over bijvoorbeeld vaste werkdagen. Je mag tijdens de beschikbaarheidsdiensten je dag naar eigen wens invullen met prive-activiteiten waarbij je telefonisch goed bereikbaar bent en beschikt over een auto. Je word voor deze dienst op maandag tot en met vrijdag anderhalf uur in tijd uitbetaald, op zaterdag-, zondag- en feestdagen ontvang je drie uur conform de CAO VVT. Salaris word in overleg vast gesteld op basis van opleidingsniveau en ervaringsjaren.

Functie eisen

- als MBO of HBO verpleegkundige ben je BIG-geregistreerd;

- opleiding: MBO of HBO Verpleegkundige, Verzorgende IG;

- een rijbewijs en eigen vervoer zijn verplicht bij de functie.

Inschaling

Marktconform salaris word in overleg vast gesteld op basis van opleidingsniveau en ervaringsjaren.

Type Vacature
Organisatie Werk & Wij - Zorg & Wij
Locatie Werk & Wij - Zorg & Wij
Postcode 7524 AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Rene Warmerdam (info@werkenwij.nl)
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 6
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 02-01-2019
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 30-04-2019
Nummer 39510
Doorsturen Bekijk PDF

Werk & Wij - Zorg & Wij

Bij Werk & Wij – Zorg & Wij werken wij vanuit gedrevenheid, toewijding, harts gesteldheid en liefde voor mensen. Wij onderscheiden ons door kleinschaligheid en individuele aandacht. Onze zorg en begeleiding worden door cliënten en hen naasten als vertrouwd, persoonlijk en veilig ervaren. Samen streven wij naar een zo volwaardig mogelijk bestaan. Cliënten nemen geen plaats op een ”roze wolk”, maar worden gestimuleerd en ondersteund in het uitvoeren van hun taken en werkzaamheden. Vanuit kleine teams bieden wij zorg, begeleiding en ondersteuning die aansluit bij de individuele behoefte van de cliënt. Voor meer informatie over ons bezoek onze website: www.werkenwij.nl of www.zorgenwij.nl.

Meer over Werk & Wij - Zorg & Wij