Zorgstudenten
TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Ben jij een zorgstudent met interesse in de ouderenzorg? Bij TMZ ben jij van harte welkom.

Ben jij bezig met een zorgopleiding Verzorgende-IG, MBOV of HBOV en wil jij jouw nieuwe kennis inzetten in de praktijk? Krijg jij energie van een stimulerende werkomgeving waar je mening telt? Zie jij een vakantie / bijbaan als een kans om jezelf verder te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wil jíj?

TMZ bekijkt graag samen met jou wat wij kunnen bieden. Het is ons veel waard dat jij je direct thuis voelt. Wij zijn er trots op dat onze medewerkers meer dan tevreden zijn. Niet stilstaan in je vak speelt daarbij een grote rol. Zodra jij merkt dat jij nóg meer deskundigheid nodig hebt, kijken wij samen hoe jij je verder kunt ontwikkelen.

Waar?

Regio’s:                                  Borne, Hengelo, Tubbergen en Twenterand Locaties:            Diverse, zowel in het verpleeghuis als in de wijk
Aantal uur per week:             in overleg

Zie jij het voor je?

Meedenken en werken
Als zorgstudent sta jij aan het begin van je loopbaan. Jij bent met jouw frisse blik een aanwinst voor het team en biedt ondersteuning waar mogelijk. Jij wilt graag aan de basis staan en hecht waarde aan goede ouderenzorg. Jij bent een belangrijke en verantwoordelijke collega en stelt het welbevinden van de cliënt voorop. Door tijdens jouw studie praktijkervaring op te doen, verdien je niet alleen een mooi salaris, maar ben je ook actief betrokken bij de voortzetting van een aangenaam woonklimaat voor onze cliënten. 

Starten en meegroeien
Binnen TMZ mag jij starten onder de hoede van ervaren collega’s. Jij leert van hen en zij van jou. Tijdens jouw werkzaamheden heb je een actieve werkhouding waardoor jij snel dingen oppikt en oppakt. Een positief humeur, humor en collegialiteit zorgen ervoor dat elke werkdag voldoening geeft. Gedurende jouw studie groeien de werkzaamheden met je mee in overeenstemming met jouw verworven kwalificaties. Uiteraard blijven wij graag met je in gesprek over jouw loopbaanwensen na je diplomering.

Op de hoogte blijven
Als professionele zorgstudent vind jij het belangrijk om op de hoogte te blijven. Jouw vak ontwikkelt zich voortdurend. Bij TMZ zit je goed – wij zijn niet voor niets een erkend leerbedrijf!

Wat staat er tegenover?

  • Salaris volgens de CAO VVT;
  • Goede pensioenregeling (PFZW);
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
  • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie, online trainingen via GoodHabitz, een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
  • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

Nu jij!

Zorgstudenten hebben de toekomst in eigen hand. Daarom wacht jij vast niet lang met reageren:

Heb jij nog vragen over werken bij TMZ? Mail naar werken@triviummeulenbeltzorg.nl;


Weet jij al zeker dat jij TMZ wilt komen versterken? Solliciteer direct op deze vacature via onderstaande button. Wij nemen jouw gegevens op in de portefeuille van de regio van je woonplaats. De leidinggevende van deze regio zal contact met je opnemen voor een kennismaking, wanneer er vacature ruimte beschikbaar is.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Vanwege de Corona maatregelen zal de procedure anders verlopen dan gebruikelijk. We vragen om begrip.

 

Type Vacature
Intern nummer RE009
Organisatie TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)
Locatie Regio Twente
Postcode 7602 PW
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 29-06-2020
Ingangsdatum 26-02-2020
Reageer voor 01-09-2020
Nummer 51674

TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2100 medewerkers en 1500 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcentra en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie tussen cliënten, medewerkers en andere betrokkenen staat centraal. Samen maken wij de zorg persoonlijk.

Meer over TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)