Zorgteammanager, kantoor Groenlo, 36 uur per week
Sius

Zorgteammanager (tijdelijk, 36 uur per week)

Sius maakt de laatste jaren een sterke ontwikkeling door. Dit komt onder andere door de verdere verbreding van het zorgaanbod en de continue aandacht voor de persoonlijke groei van de medewerkers. Als Zorgteammanager speel je een belangrijke rol in deze ontwikkeling. Niet alleen zorg je dat de basis binnen je teams op orde is, maar ben je als MT-lid ook een belangrijke sparringpartner voor de bestuurder en aanjager van kwaliteitsverbetering van de zorg binnen Sius.

Als Zorgteammanager ben je verantwoordelijk voor circa 80 – 100 medewerkers verdeeld over 6 tot 8 zorgteams. De cliëntgroepen zijn daarbij heel divers. Uiteraard zijn het rooster, de budgetten en de teamsamenstelling en -ontwikkeling essentiële onderdelen van je rol. Dit maakt de rol complex en dynamisch en zorgt er ook voor dat geen enkele dag hetzelfde is.

Door voortdurende aandacht voor persoonlijk ontwikkeling en optimale samenwerking ben je staat om individuele medewerkers en teams optimaal te laten functioneren. Met als resultaat de best mogelijke kwaliteit van leven voor onze cliënten.

Klinkt dit interessant? Dan komen we graag met je in contact.

Wat wij van jou vragen

  • Als Zorgteammanager is je eerste prioriteit er voor te zorgen dat de basis op orde is. Het 24-uurs rooster, de budgetten en de opbouw en kwaliteit van het team.
  • Je bent de verbinding tussen het beleid en de praktijk binnen de zorgteams. Als MT-lid heb je invloed op kwaliteit van de zorg van vandaag en morgen.
  • Teamontwikkeling is een belangrijke prioriteit. Een goed uitgebalanceerd en vakbekwaam team is een van de belangrijkste randvoorwaarden voor goede zorg.
  • De zorgmedewerker is de belangrijkste schakel in onze zorg voor onze cliënten. De ondersteuning bij hun persoonlijke ontwikkeling is dan ook een belangrijke taak.

Deze functie biedt je de mogelijkheid om te werken met een mooie doelgroep en fijne collega’s. Geen dag is hetzelfde door de verschillende operationele uitdagingen en het meewerken aan de organisatieontwikkeling. Je hebt in deze functie impact op de organisatie en het individu. Deze functie is voor de duur van een jaar. Voor jouw inspanning ontvang je:

  • Een salaris conform CAO Gehandicaptenzorg functiegroep 60-65 die loopt van € 3.374,- tot en met € 5.772,- afhankelijk van je kennis en ervaring;
  • zowel vakantietoeslag (8%) als een eindejaarsuitkering (8,33%).

Onze ideale kandidaat heeft een sterke persoonlijkheid en managementvaardigheden. Je bent mens- en teamgericht en je hebt:

  • een afgeronde hbo-opleiding;
  • ervaring in de zorg.

Werken bij Sius
Leven is ontdekken! Vanuit deze overtuiging doen wij wat we doen.

Sius ondersteunt mensen met een beperking. We zijn als organisatie volop in beweging. De kwaliteit van leven, gezien door de ogen van de cliënt, staat daarbij centraal. Cliënten bij Sius maken deel uit van de samenleving. Onze zorg en dienstverlening is er op gericht dat ze zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven hebben. En dat ze, waar dat mogelijk is, eigen verantwoordelijkheid nemen.

We ondersteunen meer dan 850 mensen in de hele Achterhoek. Dat doen we met ongeveer 750 medewerkers en 350 vrijwilligers.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Hans Poortier, Bestuurder. Hij is telefonisch bereikbaar via nummer 0544-371130.

Solliciteren?
Dan zien wij je reactie graag tegemoet! Je kunt je sollicitatie uitsluitend sturen via www.zorgselect.nl. Hier tref je de vacature aan onder nummer 115696 en heb je direct de mogelijkheid om te reageren.

Ben jij de geschikte kandidaat? Dan bellen wij je voor een afspraak!

Een ontwikkelassessment zal onderdeel uitmaken van de procedure.

Voor meer informatie over Sius kun je kijken op www.sius.nl

 

Type Vacature
Organisatie Sius
Locatie Sius, Kantoor in Groenlo
Postcode 7141 DE
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
Functie(s) Manager
Publicatiedatum 21-11-2022
Ingangsdatum Z.s.m.
Reageer voor 23-12-2022
Nummer 115696
Doorsturen Bekijk PDF

Sius

Sius biedt zorg en ondersteuning in de regio Oost-Gelderland. Wij zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld jeugdzorg, wonen met ondersteuning, begeleiding bij werk en zorgadvies en behandeling. Elke dag, op ieder moment.

Bij Sius is iedereen welkom. Het maakt niet uit wie je bent, hoe oud je bent of waar je in gelooft. Belangrijker dan de hulpvraag van onze cliënten vinden wij zijn/haar mogelijkheden. Het gaat om onze cliënt. Om de dingen die hij/zij belangrijk vindt. En dat hij/zij het leven kan leiden dat hij/zij wilt. Wij ondersteunen daarbij. Dat is waar het om gaat bij Sius.

Met meer dan 680 medewerkers en zo’n 350 vrijwilligers zetten we ons elke dag in voor onze bijna 840 cliënten. We hebben 45 locaties in heel Oost-Gelderland.

Meer over Sius