Zorgteamondersteuner Forensische Zorg
GGNet

Dit ga je doen

Steek jij graag jouw handen uit de mouwen en heb jij affiniteit met psychiatrie? Ben jij een echte aanpakker en wil jij graag jouw steentje bijdragen in de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Je verricht ondersteunende werkzaamheden binnen de verschillende afdelingen op de Boog. Hierdoor lever jij een bijdrage aan het dagelijks functioneren van onze patiënten. Jij kookt samen met de patiënten een maaltijd en draagt zorg voor het dekken en afruimen van tafels. Samen met patiënten maak jij de groepsruimten en kamers schoon. Jij zorgt ervoor dat de (linnen)voorraad op orde is en pakt de geleverde boodschappenkarren uit. Ook plaats jij bestellingen op het gebied van voeding en kleine inboedelzaken.

Daarnaast:
- Draag jij zorg voor een veilige, prettige leefomgeving van patiënten.
- Lever jij overige hand- en spandiensten aan afdelingen en of medewerkers.
- Meld jij de voortgang en bespreek jij bijzonderheden op de afdeling.

Hier ga je werken

GGNet FPA De Boog in Warnsveld biedt hulp aan patiënten met een psychiatrische stoornis die veelal in aanraking met justitie zijn geweest of dreigen te komen. Dit schept een bijzondere atmosfeer waarin structuur een belangrijke rol speelt, maar altijd in combinatie met zorg en aandacht voor de patiënt en zijn verhaal. Aangezien de problematiek zeer uiteenlopend is, zijn maatwerk, nauwe samenwerking en korte lijnen kernbegrippen op De Boog. De Boog telt 8 afdelingen met een omvang van max 10 bedden en een forensische RIBW-woonvoorziening. Iedere afdeling heeft een zo specifiek mogelijke eigen patiënten populatie en een eigen team. Daarnaast ben GGNet-breed inzetbaar op onder meer VGGNet (Warnsveld) en De Enk (locatie Vorden). Je ontvangt hierbij aansturing van de verpleegkundige teams.

 

Dit ben jij

Jij hebt affiniteit met de doelgroep en vindt het leuk om samen met onze patiënten te koken. Je staat je mannetje en bent, zowel in je communicatie als in het signaleren van taken die met patiënten gedaan kunnen worden, pro actief en enthousiast. Mocht je daarnaast nog beschikken over een gezonde dosis humor, dan pas jij prima binnen het team van zorgteamondersteuners.

Daarnaast:
✔ Praktijkgerichte vakkennis is vereist op het niveau van een vmbo-opleiding.
✔ Beschikbaarheid op doordeweekse dagen
✔ Heb jij kennis van de organisatie, HACCP, relevante richtlijnen en procedures, apparatuur en (computer) systemen en veiligheidsvoorschriften of de bereidheid om je hierin te scholen.
✔ Ben jij bereid om te leren over de doelgroep en andere zaken waarmee je binnen dit werkveld te maken hebt.
✔ Kun jij een recente VOG overleggen.

Dit bieden we je

Wij bieden jou een leuke oproepfunctie in een dynamische werkomgeving. Daarnaast kun je rekenen op:

✔ Een goed salaris (CAO FWG 25, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring min € 1.702,- max € 2.540,-).
✔ Een eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato.
✔ Een pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
✔ Passende scholing die aansluit bij je functie en de doelgroep.

Solliciteren

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet!
Wij ontvangen je sollicitatiebrief met Curriculum Vitae via onderstaand formulier voor 31 mei 2022.

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Nicky Baxter, Teamleider FPA De Boog, via 06-54688582 of [email protected].

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Judith van Duijn, Recruiter, via 06-51 14 36 78.
Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met [email protected].

Type Vacature
Intern nummer 202677
Organisatie GGNet
Locatie GGNet in Warnsveld
Postcode 7231PA
Stad Warnsveld
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Keukenassistent
Publicatiedatum 04-05-2022
Ingangsdatum 4-5-2022
Reageer voor 31-05-2022
Nummer 110618

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet