Begeleiders Jeugd JJI - Landelijk
Pluryn

Leg de grondslag voor een betere toekomst voor onze jongere generatie. Word begeleider in de jeugdzorg bij Pluryn. 

Je staat naast de jongeren en draagt bij aan hun ontwikkelingen, klein en groot. Dat geeft mij energie in mijn werk.

Samuel, begeleider JJI Lelystad

Dit is jouw werkdag

Maandag start je met een gesprek met de behandelcoördinator. Samen monitoren jullie het behandeltraject van een van de jongeren. Is cognitieve gedragstherapie nog wel de juiste behandeling? Jullie evalueren ook hoe het gaat op school: moet daar extra begeleiding voor komen? Vervolgens heb je een gesprek met de cliënt en zijn ouders, over de bevindingen. Je zet acties uit bij zijn school en koppelt dit weer terug aan iedereen die bij de casus betrokken is. In de middag sta je op de groep en zorg je ervoor dat het dagprogramma draait.

Dit ben jij

Jij hebt oog voor het grotere plaatje. Zelfkennis en een sterk karakter tekenen jou als mens. Jij weet van jezelf hoe je reageert bij confrontaties, hoe je emoties reguleert en welke situaties je uitdagen. Ook weet je hoe je afstand bewaart in een professionele omgeving. Jouw grenzen zijn ijzersterk: jij laat niet met je sollen. Ook bij complexe gedrags- en persoonlijkheidsproblematiek, wisselende groepsdynamiek en wisselende werktijden weet jij jezelf staande te houden.

Dit heb jij

  • Je hebt minimaal een mbo-4 opleiding richting de zorg afgerond. Of een HBO opleiding. Zoals: Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH), Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD), Culturele en Maatschappelijke Vorming (CMV), Pedagogiek, Verpleegkunde, Sociaal Psychiatrisch Verpleegkunde (SPV).
  • Minimaal 24 jaar oud en 1-2 jaar relevante werkervaring
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Interesse in een functie voor 24-32 uur per week

Dit is Pluryn

Wij zijn Pluryn. Wij zien een wereld vol mogelijkheden, voor iedereen. We werken samen om kansen te benutten en onze kwaliteit voortdurend te verbeteren. Met onze persoonsgerichte zorg halen we het beste uit onszelf en de cliënt. Ons doel? Het bieden van de juiste behandeling en ondersteuning aan iedereen met een complexe zorgvraag. Voor een zo goed mogelijk leven. Want daar heeft ieder mens recht op. Ook als dat (even) niet op eigen kracht lukt.

Wij weten dat we hierin het verschil kunnen maken. Want we zijn specialisten in jeugdzorg en gehandicaptenzorg. Bij ons werken mensen die er elke dag voor gaan, flexibel zijn, verantwoordelijkheid durven nemen en cliënten en zichzelf graag zien groeien. Hun expertise en betrokkenheid zijn voor Pluryn van onschatbare waarde. Bij ons krijg je alle mogelijkheden om beter te worden in je vak, je te verdiepen of verbreden en eventueel een nieuwe stap te zetten in je loopbaan binnen Pluryn. Spreekt jou dit aan? Dan ben jij de professional die wij graag in huis willen hebben. We zijn benieuwd naar jouw drijfveer.

Dit biedt Pluryn

  • Wij bieden je een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving;
  • Trainingen en opleidingen tijdens je hele Pluryn-carrière;
  • Een salaris tussen de €2.244,16 en €3.568,98 bruto per maand;
  • Daarbij komt een 13e maand van 8,33% van je bruto jaarsalaris en PBL uren (extra vrije tijd);
  • Op de fiets naar het werk? Lekker sporten om fit te blijven? We komen je tegemoet met fiscale voordelen.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op! Voor vragen kun je bellen / whatsappen met Sanne Burgers - de Lange, recruiter, via 06-23734865.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie via onze website.

https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/begeleiders-jeugd-jji

Type Vacature
Intern nummer Generieke vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Nijmegen en omgeving
Postcode 6561KE
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
Functie(s) Begeleider niveau 4
Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Pedagogisch medewerker
Sociaal psychiatrisch hulpverlener (SPH)
Verpleegkundige Psychiatrie
Publicatiedatum 03-03-2022
Reageer voor 30-12-2022
Ingangsdatum 03-03-2022
Nummer 108664
Doorsturen Bekijk PDF