Helpende Plus-Thuiszorg
Zorgfederatie Oldenzaal

Wat ga je doen?

Laat je contactgegevens achter en wij nemen contact met jou op!

Ben jij Helpende Plus en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? 

Zorgfederatie Oldenzaal is op zoek naar enthousiaste en betrokken collega’s voor in de thuiszorg. Voel jij je aangesproken? Solliciteer dan direct!

Wat ga je doen?

Als Helpende Plus in de Thuiszorg ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor goede kwaliteit van zorg voor cliënten in de wijk. Als onderdeel van een team zorg je ervoor dat je je cliënten ondersteunt en begeleidt in hun eigen huis. Jij weet waar en wanneer jij nodig bent en je zorgt ervoor dat een cliënt zo goed mogelijk kan functioneren. Zo help je de cliënt bijvoorbeeld met wassen, aan- en uitkleden, medicijnen en bepaalde wondzorg. Het is belangrijk dat je niet alle zorg overneemt, maar ook weet de cliënten goed te stimuleren om zoveel mogelijk zelf te doen. Hierbij is het belangrijk dat je oog hebt voor preventie en de zelfredzaamheid van de cliënt zoveel mogelijk stimuleert, evt. gebruik makend van hulpmiddelen en technologie. 

In de thuiszorg werk je zelfstandig, maar nooit alleen. Je rijdt zelfstandig de zorgroutes, maar kunt altijd terugvallen op je collega’s. Voordat je zelfstandig aan de slag gaat wordt je goed ingewerkt. 

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een diploma Helpende Plus 
 • Je kunt je vinden in onze kernwaarden: Open, Verbinding, Vakmanschap;
 • Je vindt het leuk om te zorgen voor mensen;
 • Je bent sociaal en communicatief vaardig;
 • Ook in lastige situaties blijf je rustig en geduldig; 
 • Je kunt goed omgaan met veranderende situaties, je weet van aanpakken en je levert een essentiële bijdrage aan het welzijn van onze cliënten;
 • Je bent beschikbaar over eigen vervoer (dienstverlening vindt plaats in Oldenzaal).

Wat mag je van Zorgfederatie Oldenzaal verwachten?

 • Werkzaamheden die aansluiten bij de bevoegd- en bekwaamheden uit je opleiding;
 • Ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling (opleidingen, cursussen, workshops), omdat niet alleen de cliënten belangrijk zijn, maar ook jij als werknemer voor ZFO;
 • Contracturen die we in overleg met jou bepalen! Een vast dienstverband behoort daarbij tot de mogelijkheden;
 • De mogelijkheid om jouw werkrooster zoveel mogelijk te laten aansluiten op jouw privéleven doordat je in afstemming met je team je eigen rooster samenstelt;
 • Een actieve personeelsvereniging die met regelmaat leuke, gezellige en sportieve activiteiten organiseert;
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 30. Afhankelijk van welke vooropleiding en werkervaring je hebt, komen we een salaris overeen;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, voordelige aanschaf van tablet, smartphone of fiets. Of een bijdrage van de werkgever tbv jouw gezondheid en bewegen.

Overige informatie

Overige informatie

Voel jij je aangesproken of ben je nieuwsgierig geworden en wil je vol energie werken bij een organisatie met ontwikkelmogelijkheden? Klik dan op de onderstaande sollicitatieknop en solliciteer direct! Je hoeft alleen maar je naam, je e-mailadres en je telefoonnummer achter te laten en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met jou op! Wij zijn benieuwd naar jouw drijfveren en ambities.  

Solliciteren kan direct via onze eigen website via deze link.

Type Vacature
Organisatie Zorgfederatie Oldenzaal
Locatie Stichting Zorgfederatie Oldenzaal, Thuiszorg
Postcode 7573AA
Stad Oldenzaal
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Patrick Stroeve (HR-adviseur) via [email protected] of 0541-513433
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 21-06-2022
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 01-04-2023
Nummer 111898

Zorgfederatie Oldenzaal

Zorgfederatie Oldenzaal is een kleinschalige professionele organisatie waar de mens telt. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven naar goede zorg die vertrouwd voelt. Wij leveren thuiszorg en cliënten kunnen bij ons wonen in de woonzorgcentra Scholtenhof en Mariahof of in de diverse zorgwoningen. Daarnaast bieden we onder andere hulp in de huishouding, dagverzorging en welzijnsactiviteiten. De zorg aan cliënten wordt vorm gegeven vanuit het streven naar maximale zelfstandigheid en de zorgbehoefte van de cliënt. We vinden het belangrijk dat cliënten, medewerkers (circa 350) en vrijwilligers (circa 275) zich thuis voelen in onze organisatie en we zijn trots op onze keurmerken.

Meer over Zorgfederatie Oldenzaal