Huishoudelijk medewerker (Almelo)
Zorggroep Manna

Functieomschrijving

Woon je in Almelo, in de wijk Sluitersveld, Aalderinkshoek, Centrum of Schelfhorst en zit schoonmaken in je bloed of vind je het leuk om cliënten te ondersteunen in het organiseren van hun huishouden? En je kunt je vinden in onze visie? Solliciteer dan op deze functie.

Manna zoekt per direct een medewerker in de huishouding die inzetbaar is in de in de wijk Sluitersveld, Aalderinkshoek, Centrum of Schelfhorst en die het leuk vindt om de rol van teamplanner uit te voeren. Dit is tijd wat bovenop de 12 uur als huishoudelijk medewerker komt. En is maximaal 1 uur per team.

Organisatievisie
Manna levert ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen vanuit een christelijke basis. Voortdurend verbeteren en professionaliteit zijn voor onze medewerkers vanzelfsprekend.
Manna ondersteunt cliënten wanneer het zelfstandig leven niet helemaal lukt zoals ze gewend zijn.  Door huishoudelijke ondersteuning versterken we wat goed gaat en ondersteunen we waar het niet meer lukt. En jij kan daarin van betekenis zijn als huishoudelijk medewerker bij Manna. Bij jou in de buurt en op dagen en tijden die jou uitkomen tegen een mooi salaris en een fijn team.

Functie eisen

Aan de slag
Deze functie als huishoudelijk medewerker kan jouw nieuwe baan worden als je enthousiast bent en van aanpakken weet. Je ziet ieder mens als uniek persoon en je gelooft in wat je doet. Je staat naast de cliënt in het schoonmaken van het huis (badkamer, keuken, toilet), maar ook in het betrokken zijn bij zijn of haar leven. Je betrekt cliënten bij het huishouden. Veranderingen in hun leefsituatie en zorgbehoefte merk je op en geef je door.
Wij vinden het belangrijk dat niemand zich alleen voelt. In dit werk kun je daarin enorm van betekenis zijn voor de cliënten waar jij aan het werk bent. Door je betrokkenheid, een gezellig praatje en zelfs door jouw glimlach. Jij bent daarin goud waard. Er is veel mogelijk, afhankelijk van jouw beschikbaarheid in uren en de dagen waarop je wilt werken.

Wie zijn werk Uit Liefde doet, verdient ook het allerbeste. Als huishoudelijk medewerker ben je onderdeel van een team, heb je vrijheid in het indelen van jouw werktijden en kun je deelnemen aan het programma Manna Fit & Gezond om op de juiste manier je werk te doen wat ook gezond is voor je lichaam.

Inschaling

Zodra je start mag je rekenen op een introductiebijeenkomst en een contract binnen de cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Je krijgt bij Manna mooie arbeidsvoorwaarden:

  • een bruto uurloon tussen €12,40 en €15,22 per uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • een contract met een aantal uren per week dat bij jou past;
  • 33 vakantiedagen per jaar;
  • 8% vakantiegeld over bruto jaarsalaris;
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% van je brutoloon;
  • een fietsvergoeding van € 1,37 netto per werkdag en je krijgt reistijd tussen cliënten vergoed;
  • een pensioenregeling bij Zorg & Welzijn;
  • belastingvoordeel bij het aanschaffen van een fiets of laptop (fietsplan of PC privéproject);
  • verschillende trainingen en opleidingen;
  • gratis online cursussen.

Bijzonderheden

Aan het werk
Persoonlijke aandacht begint bij jou, of eigenlijk begint het bij jouw sollicitatie naar deze functie van hulp bij het huishouden in Almelo. Mail naar [email protected] onder vermelding van ‘sollicitatie hulp bij het huishouden Almelo’.

Heb je vragen over de inhoud van de sollicitatie? Bel dan met Manna 053-3030600 en vraag naar Nancy Gierkink of Herma Evers.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel de afdeling P&O via 053-4832328 of mail naar [email protected].
Of stuur een whatsapp naar nummer 06-18484526. Het bericht wordt gelezen van maandag t/m donderdag (kantooruren) en vrijdagochtend.

Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De kosten worden vergoed door Manna.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Type Werkplein
Organisatie Zorggroep Manna
Locatie Zorggroep Manna
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Lbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 12
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 02-05-2023
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 01-08-2023
Nummer 119413
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Zorggroep Manna