Zorgprofessional met ontwikkelwens. Regio Twente, TOF-Team
TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Ben jij je als verzorgende IG, MBO- of HBO verpleegkundige aan het oriënteren wat bij je past? Ben jij nieuwsgierig naar wat TMZ jou kan bieden bij een vervolgstap in je loopbaan? Deel jij graag je kennis en bied jij ondersteuning waar nodig? In het TOF-team gaan, voor zowel ervaren als ook startende zorgprofessionals, alle deuren open!

Wat wil jij?

Wij bekijken graag samen met jou wat wij kunnen bieden. Het is ons veel waard dat jij je direct thuis voelt. Wij zijn er trots op dat onze medewerkers meer dan tevreden zijn. Niet stilstaan in je vak speelt daarbij een grote rol. Zodra jij merkt dat jij nóg meer deskundigheid nodig hebt, kijken wij samen hoe jij je verder kunt ontwikkelen.

Waar?

TOF staat voor Talent, Ontwikkeling en Flexibiliteit. Het TOF team is binnen TMZ vast onderdeel van de flexibele schil. In 1 jaar tijd ga jij ongeveer 4 afdelingen leren kennen en ondersteunen met vaste contracturen. Jij krijgt bij ons de kans om je breed te oriënteren en ervaring op te doen. Ook als ervaren zorgprofessional kun jij het verschil maken binnen onze open en transparante organisatie en je loopbaan een nieuwe impuls geven. 

Locatie:                                 Alle regio's, Twente
Afdeling:                               In overleg, zowel intramuraal als extramuraal
Aantal uur per week:            In overleg, zowel grote als kleine contracten

Als verzorgende IG, MBO- of HBO verpleegkundige in het TOF-team versterk jij de zorgteams bij langdurig verzuim. Je wordt daarbij in 1 jaar steeds ongeveer 3 maanden met vaste contracturen ingezet op een afdeling. Zo draag je bij aan flexibilisering van de zorg, het ontlasten van de teams en vul jij je cv aan met een diversiteit aan werkervaring.

Zie jij het voor je?

Zorg verlenen en regelen
Als zorgprofessional verleen jij zorg in gemiddeld tot hoog complexe instabiele situaties waarbij meerdere ziekten en beperkingen elkaar beïnvloeden. In je werk krijgt je te maken met wisselende rollen waaraan jij moet voldoen en waartussen jij voortdurend switcht. Jij bent de vakkundige zorgverlener, het aanspreekpunt voor cliënt en familie. Samen met je collega’s werk je volgens het zorgplan en vastgestelde afspraken. Met je team regel je de zorg en signaleer je veranderingen. Daarbij staat de kwaliteit van leven van cliënten altijd voorop.

Breder en dieper 
Vanuit het TOF-team overzie jij gedurende het jaar de overkoepelende werkzaamheden zowel in de breedte als in de diepte bij diverse locaties, afdelingen en teams. De verbindende rol wil jij graag verder ontwikkelen, draag jij actief uit en geeft jou energie en werkplezier.

In gesprek
Natuurlijk ben je continu met elkaar in gesprek. Want als TMZ staan wij voor persoonlijke zorg. Samen kijk je naar wat het beste is voor de cliënt, je stimuleert daarbij de eigen verantwoordelijkheid. In het multidisciplinair overleg breng jij mogelijke knelpunten in. Een open werkhouding met ruimte voor feedback spreekt vanzelf.

Op de hoogte blijven
Als zorgprofessional vind jij het belangrijk om op de hoogte te blijven. Jouw vak ontwikkelt zich voortdurend. Bij TMZ zit je goed – wij zijn niet voor niets een erkend leerbedrijf.

Wat staat er tegenover?

 • Een loopbaan bij een organisatie die ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan en waar jij jezelf mag zijn;
 • Een werkgever die aandacht heeft voor gezondheid en vitaliteit;
 • Een organisatie die actief investeert in Technologie en Innovatie en waar jij praktisch wordt ondersteund in het (verder) ontwikkelen van jouw digitale vaardigheden;
 • Salaris en FWG inschaling afhankelijk van functieniveau en ervaring;
 • Goede pensioenregeling (PFZW);
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
 • Lidmaatschap V&VN
 • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie, online trainingen via GoodHabitz en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
 • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

Jij hebt nodig:

 • Professionele passie voor de ouderenzorg;
 • Empathisch vermogen en goede sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • Diploma Verzorgende IG, MBOV of HBOV;
 • BIG-registratie (bij MBOV en HBOV);
 • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen in werkdagen en werktijden;
 • Talent voor plannen en organiseren en een sociale instelling;
 • Brede interesse in je vakgebied, kwaliteit en deskundigheidsbevordering;
 • Kennis van de regionale sociale kaart;
 • In bezit van rijbewijs en beschikking over een auto;
 • Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten.

Nu jij!

Zorgprofessionals staan niet graag stil in hun ontwikkeling. Jij wacht vast niet lang met reageren.

 • Heb jij nog vragen over het TOF team? Bel: 0900-2 453 453 en vraag naar Floris Jagers (Leidinggevende).
 • Wil jij meer weten over werken bij TMZ? Neem contact op met Recruitment via [email protected].
 • Wil jij een keer meelopen met het team? Dat is mogelijk na de brievenselectie en de eerste ronde sollicitatiegesprekken.
 • Weet jij al zeker dat jij TMZ wilt komen versterken? Solliciteer direct op deze vacature via onderstaande button. Wij reageren zo snel mogelijk.
 • Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen we vanuit Recruitment contact met je op. Samen gaan we in gesprek over jouw wensen en waar deze aansluiten bij onze mogelijkheden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer RE003
Organisatie TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)
Locatie TriviumMeulenbeltZorg - diverse locaties
Postcode 7602 PV
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Floris Jagers
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 30-03-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 31-07-2023
Nummer 45042

TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2100 medewerkers en 1500 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcentra en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie tussen cliënten, medewerkers en andere betrokkenen staat centraal. Samen maken wij de zorg persoonlijk.

Meer over TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)