Pedagogisch medewerker jeugdzorg De Glind kleinschalige voorziening
Pluryn

Begeleid je graag jongeren met een intensieve begeleidingsvraag? Ben je nieuwsgierig naar de betekenis van hun gedrag? Solliciteer als pedagogisch medewerker!

Wat doe je als pedagogisch medewerker jeugd bij Pluryn in omgeving Barneveld?

 • Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de opvoeding en de intensieve begeleiding en behandeling van de jongere op de groep; we streven naar een optimaal woon- en leefklimaat!
 • Je werkt op dit moment je dienst altijd samen met een andere collega. We werken toe naar 2 op 1 begeleiding in de toekomst, waarbij je na 24 uur je dienst overdraagt aan een collega; Nu en in de toekomst is het altijd teamwork;
 • Afwisseling! Je werkt ook samen met het netwerk en systeem van de jongeren;
 • Onregelmatige diensten van meestal 20 of 24 uur (waaronder slaapdiensten);
 • Je neemt actief deel aan de teamvergaderingen waarin zowel teamzaken als de ontwikkeling van de jongeren besproken worden;
 • Tot slot rapporteer je aan je  collega’s en de gedragswetenschapper in de systemen en stem je indien nodig af met de teammanager.

Hier herken jij jezelf als pedagogisch medewerker in

 • Mbo-niveau 4 diploma in een pedagogische richting;
 • Communicatief vaardig en beschikt over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen;
 • Meerdere jaren ervaring met de doelgroep jeugd en je hebt bij voorkeur kennis en ervaring met jongeren met hechtingsproblematiek en traumastoornissen;
 • Je wil je voor langere tijd verbinden aan deze jongeren en collega’s; kennismaken met de jongeren en een aantal collega’s is onderdeel van de sollicitatieprocedure;
 • Je ziet kansen en mogelijkheden waar anderen die niet altijd zien en je bent trots op de stapjes vooruit die gemaakt worden.

Locatie en doelgroep

Luna is een kleinschalige voorziening in De Glind waar 2 jongeren (meiden van 11 en 15 jaar) wonen met een (boven)gemiddelde intelligentie in combinatie met complex trauma, hechtingsproblematiek, gedrags- en psychiatrische problemen, wat zich kan uiten in onaangepast gedrag. Beide jongeren krijgen op dit moment 24 uur per dag 1 op 1 begeleiding. Het doel is in de toekomst toewerken naar 1 op 2 begeleiding. In hoeverre en op welke termijn dit haalbaar is, moet nog gaan blijken. Deze specifieke doelgroep vraagt van de pedagogisch medewerkers een stevige mentale en fysieke weerbaarheid.

Wil je meer informatie over De Glind? Klik dan op deze link

Let op: De Glind is moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer, eigen vervoer is belangrijk.

Dit ontvang jij als pedagogisch medewerker bij Pluryn

 • Goede doorgroeimogelijkheden naar bijv. coördinerend pedagogisch medewerker;
 • Werkplezier! Leuke teamuitjes en trainingen met collega’s;
 • Een team dat deels al bestaat en deels uitgebreid wordt, dus met elkaar nog volop in opbouw is;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao jeugdzorg. Op basis van ervaring word je ingeschaald in schaal 7 met een salaris tussen € 2487,72 en € 3.555,32 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur).

Enthousiast?

Solliciteer dan direct. Wij nemen snel contact met je op!

https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/pedagogisch-medewerker-jeugdzorg-de-glind-kleinschalige-voorziening-luna

Vragen? 

Neem gerust contact op met Laura Theunissen, recruiter, via tel. 06-18352598 of mail naar [email protected]

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie De Glind
Postcode 3794 MN
Stad de Glind
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 15-12-2022
Reageer voor 31-12-2023
Ingangsdatum 15-12-2022
Nummer 116317
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Bij De Glind krijg je te maken met jongeren die niet meer thuis wonen. Zij hebben een complexe zorg- en/of opvoedingsvraag. Denk bijvoorbeeld aan hechtingsproblemen, psychiatrische problemen, een licht verstandelijke beperking en/of gedragsproblemen. Het is een heel diverse en gemengde groep jongeren, ook qua leeftijd. Daardoor is geen enkele dag voor jou hetzelfde. De jongeren verblijven op kleinschalige voorzieningen, woongroepen of bij gezinshuisouders in het dorp. Daarnaast geeft De Glind ambulante hulpverlening aan kinderen die thuis wonen.

Meer over Pluryn