Persoonlijk begeleider jeugd Oosterbeek
Pluryn

Wij zoeken een persoonlijk begeleider die sterk in z’n schoenen staat voor de Klinisch Intensieve Behandelunit Autismespectrum stoornissen te Oosterbeek. Interesse? Lees snel verder!

Wat doe jij als persoonlijk begeleider jeugd?

 • Onderhoudt contact met je collega's op zowel een professionele als informele manier waarbij alles in dienst staat van een veilig en warm klimaat op de groep, ondersteunend aan de behandeling van de jongeren;
 • Jij bent onderzoekend naar de onderliggende behoefte van de client; 
 • Je werkt wisselende diensten: vroeg, laat en slaapdiensten.
 • Terwijl de dag voorbij raast, probeer je de signalen te herkennen die de jongeren afgeven wanneer zij het moeilijk hebben, om zo tijdig en adequaat, vanuit de relatie en met professionele nabijheid van steun te zijn, sensitief afgestemd op het verhaal en de achtergrond van de specifieke jongeren.

Hier herken jij jezelf in als persoonlijk begeleider jeugd

 • Je hebt een afgeronde HBO of mbo 4 opleiding in de richting van: MZ4, Sociaal Cultureel Werk, Sociaal werk / Social Work of SPH opleiding en bij voorkeur ervaring met cliënten met een complexe zorgvraag en bijbehorende problematiek;
 • Teamplayer: op basis van respect en vertrouwen werk je samen aan de beste zorg voor onze cliënten. Op Kib Ass is geen dag hetzelfde, je sluit je dag af met een voldaan gevoel. Je bent van betekenis geweest voor de jongeren, je ben betrouwbaar, voorspelbaar en onvoorwaardelijk;
 • 24-32 uur p/w beschikbaar;

Locatie en doelgroep

Klinisch Intensieve Behandelunit Autismespectrum stoornissen ( KIB ASS) is een landelijke voorziening voor de doelgroep met een autisme spectrum stoornis en ernstige gedragsproblemen voor jeugdige cliënten (tussen de 10 en 17 jaar oud).

Het IQ van deze doelgroep varieert van zwakbegaafd tot bovengemiddeld intelligent. Door hen te laten ontdekken dat zij in staat zijn zichzelf, hun emoties, cognities, motivaties en gedrag beter te reguleren, zullen zij stap voor stap meer grip te krijgen op hun eigen leven. Uiteindelijk is de behandeling gericht op participatie in de samenleving passend bij de mogelijkheden van de jongeren.

Deze landelijke voorziening is onderdeel van de locatie Jan Pieter Heije. Wil je meer weten? Klik op de link.

Dit ontvang jij als persoonlijk begeleider jeugd

 • Ongekend goede werksfeer met collega's waar je blij van wordt;
 • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent;
 • De functie is binnen de cao Jeugdzorg geschaald in functiegroep 7/8 afhankelijk van de functie met een salaris tussen €2415,26 en €3749,57,-  bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris;
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een flexibel meerkeuzesysteem, vitaliteitsuren en een goede pensioenregeling, conform genoemde cao.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct. Wij nemen snel contact met je op!

Vragen?

Neem contact op met Daniëlle Berkeljon Recruiter, via [email protected] of via 06-28867935.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Wanneer wij de juiste kandidaat hebben gevonden sluiten wij de vacature.

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Regio Arnhem JPH
Postcode 6862 BC
Stad Oosterbeek
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 08-02-2023
Reageer voor 31-12-2023
Ingangsdatum 08-02-2023
Nummer 117708
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Jan Pieter Heije is een orthopedagogisch behandelcentrum voor jongeren met een complexe hulpvraag (6-23 jaar). Jan Pieter Heije biedt behandeling voor jeugdigen met een licht verstandelijke beperking en jeugdigen jongeren met een stoornis(sen) binnen het autisme spectrum. Als kinderen jongeren en/of hun ouders/verzorgers vastlopen in hun ontwikkeling, helpt Jan Pieter Heije hen verder.

Meer over Pluryn