Persoonlijk begeleider LVB Beekbergen
Pluryn

Jij hebt oog voor het grotere plaatje. Zelfkennis en een sterk karakter tekenen jou als mens. Jij weet hoe je reageert bij confrontaties en welke situaties je uitdagen. Benieuwd? Lees dan verder en reageer! 

Wat doe je als persoonlijk begeleider LVB?

Samen met je collega’s ondersteun je de cliënten van dag tot dag in hun intensieve begeleidingsvraag. Je zorgt voor een goede opstart, biedt structuur, duidelijkheid en veiligheid. Je laat je hierin leiden door het individuele plan van de cliënt, dat is opgemaakt door de cliënt, de persoonlijk begeleiders en de gedragswetenschapper. Samen met de cliënt ben je voortdurend op zoek naar haalbare doelen, hoe uitdagend dat soms ook is. Je geeft de best passende zorg en weet complex gedrag te de-escaleren en managen, waardoor er ruimte ontstaat voor persoonlijke ontwikkeling van de cliënt. Dit doe je op een creatieve manier met lef, visie en passie voor de doelgroep.

Hier herken jij jezelf in als persoonlijk begeleider LVB

  • Je hebt minimaal een afgeronde pedagogische opleiding mbo-niveau 4 met ruime werkervaring of een afgeronde relevante hbo opleiding (zoals SPH, SPW of Social Work etc);
  • Je houdt jezelf staande in een omgeving waar veel interacties plaatsvinden;
  • Je bent in staat feedback te geven maar ook te ontvangen en kunt je grenzen adequaat aangeven;
  • Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf bent én jezelf durft te laten zien en dat je jezelf wil blijven ontwikkelen.

Locatie en doelgroep

Het Hietveld ondersteunt (jong)volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking met complexe gedrags- en/of psychiatrische problematiek. We zijn voor verschillende woningen op zoek naar persoonlijk begeleiders. Op deze locaties zoeken we persoonlijk begeleiders.

Huis 2:  Op huis 2 wonen in totaal 16 cliënten met een verstandelijke beperking en daarbij ernstige gedragsproblemen, psychiatrische-, sociale problemen verdeeld over twee verdieping met ieder een eigen team. De begeleiding is er vooral op gericht een zo huiselijk mogelijke sfeer neer te zetten, waarbinnen ruimte is voor individuele wensen en mogelijkheden. De nadruk ligt op structuur, duidelijkheid en voorspelbaarheid.

Huis 5:  Huis 5 betreft een besloten woongroep voor jongvolwassene.  De begeleiding hanteert een duidelijke, consequente en congruente aanpak maar is er ook veel aandacht voor groepsmomenten en interactie. Er wordt getracht vaardigheden uit te breiden en toe te werken naar zo veel mogelijk zelfstandigheid.

Loenenseweg: bestaat uit 16 appartementen waar onze cliënten zo zelfstandig als mogelijk wonen. Het accent ligt op individuele begeleiding vanuit ieder eigen appartement, het bevorderen van autonomie en zelfregie staan centraal. Begeleiden met de handen op de rug en de cliënt centraal.

Dit ontvang jij als persoonlijk begeleider LVB

  • Ongekend goede werksfeer met collega's waar je blij van wordt;
  • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent;
  • Salaris conform cao gehandicaptenzorg functiegroep 45 tussen € 2.605,- en €3.640,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur);
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en extra vrije tijd in de vorm van Balansverlof;
  • Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden je diverse fiscale voordelen.

Enthousiast? 

Solliciteer dan direct. Wij nemen snel contact met je op!

Vragen?

Neem contact op met Sanne Burgers-de Lange, recruiter, via [email protected] of via 06-23734865.

 
Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Wanneer wij de juiste kandidaat hebben gevonden sluiten wij de vacature.

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Het Hietveld
Postcode 7361TE
Stad Beekbergen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 24-03-2023
Reageer voor 31-12-2023
Ingangsdatum 24-03-2023
Nummer 118854

Pluryn

Als zorg moeilijk wordt, kom je naar Pluryn

Pluryn ondersteunt jongeren en volwassenen bij het vergroten van kansen op een zo volwaardig en zelfstandig mogelijke plek in de samenleving. Ook als de problematiek complex is. De eigen kracht en toekomstwensen zijn daarbij het uitgangspunt: Sterker in de samenleving, powered by Pluryn. We zijn een landelijk werkende organisatie met meer dan 400 locaties. Bij ons werken 7400 professionals en 1000 vrijwilligers. Jongeren en volwassenen komen bij ons voor behandeling en ondersteuning: zowel aan huis als in onze voorzieningen voor gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ. Leren, werken en vrijetijdsbesteding zijn onderdeel van de zorg.  

Ondek Pluryn

https://www.pluryn.nl/over-pluryn

 

Meer over Pluryn