Verzorgende IG voor Woonzorglocatie Slangenbeek
Thuisgenoten

Verzorgende IG

Voor onze woonzorglocatie zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG voor 16 tot 24 uur per week.

Slangenbeek is gelegen in Hengelo, het is een kleinschalige complex met 26 appartementen. Wij ondersteunen onze cliënten met zorg en welzijn zowel op het gebied van somatiek als met lichtere vormen van dementie. In Slangenbeek is het gezellig wonen. In de dag- en recreatieruimte of op het ruime terras kunnen cliënten lekker gaan zitten met een goed boek, of een praatje maken met een medebewoner of gast.

Wat ga je doen?
Samen met jouw collega’s draag je als Verzorgende IG bij aan het welzijn en het geluk van de bewoners. Gedurende de dag ondersteun je de bewoners en help je daar waar nodig is. Het uitgangspunt hierin is te kijken naar de mogelijkheden van de bewoner in plaats van de onmogelijkheden. Als team zijn jullie altijd het eerste aanspreekpunt voor de bewoner en hun naasten, zoals familieleden en mantelzorgers.

Jouw dagelijkse taken en verantwoordelijkheden bestaan uit:

 • Het uitvoeren van voorbehouden handelingen tot ADL;
 • Het signaleren van problemen en het inlichten/raadplegen van de Coördinerend Verpleegkundige of de Locatiemanager;
 • Je werkt op basis van de indicatie en observeert of deze nog altijd aansluit bij de behoeften van de cliënten;
 • Het stimuleren van zelfredzaamheid en het creëren van veiligheid en geborgenheid is van groot belang binnen je functie.

Jouw nieuwe werkplek
Zo lang mogelijk thuis blijven wonen, met alle zorg die een cliënt nodig heeft en aandacht voor alles wat het leven de moeite waard maakt. Dat is waar we bij Thuisgenoten voor staan. Bij Thuisgenoten leveren we dagelijks met ruim 1.000 collega’s verantwoorde en kwalitatief goede zorg aan onze cliënten. Wij kenmerken ons door een open en informele cultuur, waarbij niet alleen cliënten, maar ook onze medewerkers centraal staan. Wij streven ernaar onze medewerkers een werkplek te bieden waarin iedereen in een veilige en plezierige omgeving kan werken. Naast professionaliteit vinden wij plezier hebben in je werk voor Thuisgenoten een belangrijke factor.

Neem een kijkje in de locatie via onze Virtual Reality tour

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende niveau 3 (IG);
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep;
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
 • Je bent goed in het opbouwen van een band met jouw cliënten en wordt hier zelf ook gelukkig van;
 • Je bent flexibel inzetbaar en je bent bereid om af en toe een nachtdienst te draaien.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een arbeidsovereenkomst voor 16 tot 24 uur per week voor de duur van 7 maanden met de intentie om deze te verlengen voor onbepaalde tijd;
 • Inschaling op basis van de cao VVT in FWG 40 minimaal 2.422,65 en maximaal 3.159,64 euro per maand (op basis van 36 uur, afhankelijk van ervaring);
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, en een aantrekkelijke werkkostenregeling;
 • Goede pensioenregeling bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW). Fijn voor later!

Passen jouw talenten bij deze baan?
Solliciteer dan snel en eenvoudig via onderstaand formulier. Je ontvangt gelijk een bevestigingsmail en we nemen binnen 5 werkdagen telefonisch contact met je op. Nog steeds enthousiast? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek op onze woonzorglocatie.

Eerst nog wat meer informatie over deze functie?
Twijfel niet om contact op te nemen met Alex Sijtsma, Locatiemanager op telefoonnummer
06 – 38689587 of e-mail [email protected]

Wij vinden de veiligheid en bescherming van onze cliënten en collega’s belangrijk. Daarom wordt er, als je bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd.

Wij kiezen er bewust voor deze vacature zelf in te vullen. Wij vragen bedrijven of organisaties die hun diensten aan willen bieden, geen contact met ons op te nemen.

 

Type Vacature
Organisatie Thuisgenoten
Locatie Hengelo
Postcode 7604 BD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Alex Sijtsma
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 13-02-2023
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 30-04-2023
Nummer 117809
Doorsturen Bekijk PDF

Thuisgenoten

Thuisgenoten levert in de regio’s Twente, Groningen, Doetinchem en Zeist hulp bij het huishouden, begeleiding, verpleging en verzorging. Daarnaast hebben wij vier woon-zorglocaties (Wierden, Vroomshoop, Haaksbergen en Hengelo) waar wij extramurale zorg verlenen. Bij het Centraal Bureau in Almelo zijn de stafafdelingen gepositioneerd. Doel van onze organisatie is het bieden van alle vormen van zorg, zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en de aandacht krijgt voor alles wat het leven de moeite waard maakt.  Er wordt gewerkt in kleinschalige teams, waardoor verantwoordelijkheid en eigen initiatief een belangrijk onderdeel van het werk is.

Meer over Thuisgenoten