Woonbegeleider Geode A
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE WOONBEGELEIDER (24 uur)
GEODE A 

Voor ons team Geode A zoeken wij een woonbegeleider.

Wat ga je doen?
Jij versterkt het team van locatie Geode A door een bijdrage te leveren aan de uitvoering van individuele zorgplannen. Dit doe je door ondersteuning en begeleiding te geven bij activiteiten in het dagelijks leven, bij vraagstukken die onze cliënten in hun dagelijks leven tegenkomen en bij de uitvoering van ontspannende activiteiten.

Samen met je collega’s en cliënten draag je zorg voor een veilige en stabiel thuis. De meeste dagelijkse zelfzorg zoals eten, drinken en lichamelijke hygiëne verrichten wij als hun begeleiders, daarbij kijkend naar wat de jongere hierin zelf kan. Je werkdag is erg gevarieerd, want je voert ook enkele verpleegtechnische handelingen uit, bijvoorbeeld het geven van sondevoeding of medicatie via PEG. Je werkt nauw samen met de ouders van cliënten, informeert hen over de dagelijkse gang van zaken en je signaleert en rapporteert bijzonderheden. Daarnaast verricht je teamtaken binnen een zelfregulerend team. Er wordt integraal samengewerkt binnen de locaties en we kennen een nauwe samenwerking tussen wonen en dagbesteding. 

Waar ga je werken?
Binnen Woonvorm Geode A wordt een veilig thuis geboden voor een groep jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd van 18 tot en met 34 jaar. Deze jongeren en jongvolwassenen hebben ernstig meervoudige beperkingen en zijn veelal rolstoelafhankelijk. 

Functie eisen

Wat breng je mee

Je werkt graag samen, kan goed observeren en inspireert collega’s met je positieve mindset. Daarnaast heb je:

 • een relevant mbo-diploma op niveau 3;
 • minimaal 1 jaar werkervaring, bij voorkeur met de doelgroep;
 • bij voorkeur ervaring met de methodiek LACCS.

Inschaling

Aandacht voor jou

 • een salaris tussen € 2.110,- en €3.009,- (schaal FWG 35), afgestemd op jouw kennis en ervaring exclusief toeslagen;
 • een dertiende maand;
 • direct een vast contract;
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten. Laat ons weten waar jouw interesse ligt;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling, HelloFresh of een voordeel op je sportabonnement.

Bijzonderheden

Wie is De Passerel
Een stichting die als werkgever een eenheid vormt samen met de cliënten, ouders/verwanten en alle collega’s. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. Dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Zowel thuis, op onze woonlocaties als in de wijk. Daarnaast bieden we ook (arbeidsmatige) dagbesteding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Meer informatie
Wil je meer weten? Bel of stuur een WhatsAppbericht naar Denise de Jong op 06-41627392.

Solliciteren?
Solliciteer door jouw gegevens achter te laten in het ‘Direct reageren’ veld hieronder en stuur je cv mee. Het vacaturenummer is 023-09. Wees er snel bij, want vinden we een geschikte kandidaat dan sluit de vacature eerder.

Het opvragen van referenties bij eerdere werkgevers is een onderdeel van de sollicitatieprocedure. Daarnaast vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Type Vacature
Intern nummer 023-09
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 08-02-2023
Reageer voor 28-04-2023
Ingangsdatum 08-02-2023
Nummer 116596
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel