Helpende
Zorgfederatie Oldenzaal

Ben jij Helpende en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je misschien wel helpende plus worden? 
Zorgfederatie Oldenzaal is op zoek naar enthousiaste en betrokken collega’s voor ons verpleeghuis locatie Scholtenhof in Oldenzaal. 
Op Scholtenhof wonen met name cliënten met een psychische stoornis die verband houdt met ouderdom, zoals dementie. Iedere cliënt heeft zo zijn of haar eigen gewoontes, eigenschappen en verhalen. Verhalen die jij ook graag wilt leren kennen om bij te kunnen dragen aan de kwaliteit van leven van de cliënt. Juist dat maakt het werk zo leuk en afwisselend. Voel jij je aangesproken? Solliciteer dan direct!

Wat ga je doen?

Als Helpende heb je  een belangrijke rol in het creëren van een thuisgevoel en het bevorderen van belevingsgericht werken.Samen met je andere collega’s ben je verantwoordelijk voor goede kwaliteit van zorg voor cliënten op Scholtenhof. In een huiselijke, dienstverlenende en gastvrije sfeer ondersteun je cliënten bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) voor behoud en bevordering van hun welzijn en zelfredzaamheid. Je geeft uitvoering aan het zorgleefplan van de cliënt. Naast de lichamelijk verzorging help je clienten bij het de maaltijd, bij het eten en drinken en bij het afruimen en afwassen en overige licht huishoudelijke werkzaamheden.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding mbo helpende zorg en welzijn niv. 2.
  • Je bent vlot en gemakkelijk in de omgang en kunt je goed inleven in de leefwereld van onze  cliënten.
  • Je staat altijd klaar om te helpen en je hebt een aanpakkersmentaliteit.
  • Je bent stressbestendig, tactvol, integer en ook in lastige situaties blijf je rustig en geduldig.

Wat mag je van Zorgfederatie Oldenzaal verwachten?

  • Ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling. Wanneer jij de helpende + (plus) aantekening wilt behalen dan bekostigen wij de kosten.
  • Contracturen die we in overleg met jou bepalen! Een vast dienstverband behoort daarbij tot de mogelijkheden.
  • De mogelijkheid om jouw werkrooster zoveel mogelijk te laten aansluiten op jouw privéleven doordat je in afstemming met je team je eigen rooster samenstelt.
  • Een actieve personeelsvereniging die met regelmaat leuke, gezellige en sportieve activiteiten organiseert.
  • Beloning volgens CAO VVT FWG 25. Afhankelijk van welke vooropleiding en werkervaring je hebt, komen we een salaris overeen.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, voordelige aanschaf van tablet, smartphone of fiets. Of een bijdrage van de werkgever tbv jouw gezondheid en bewegen.

Voel jij je aangesproken of ben je nieuwsgierig geworden en wil je vol energie werken bij een organisatie met ontwikkelmogelijkheden?

Klik dan hier

Type Vacature
Organisatie Zorgfederatie Oldenzaal
Locatie Stichting Zorgfederatie Oldenzaal, locatie Scholtenhof
Postcode 7573CG
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Zorgfederatie Oldenzaal, Patrick Stroeve (Personeelsadviseur) via 0541-513433
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 27-02-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 01-05-2023
Nummer 118128

Zorgfederatie Oldenzaal

Zorgfederatie Oldenzaal is een kleinschalige professionele organisatie waar de mens telt. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven naar goede zorg die vertrouwd voelt. Wij leveren thuiszorg en cliënten kunnen bij ons wonen in de woonzorgcentra Scholtenhof en Mariahof of in de diverse zorgwoningen. Daarnaast bieden we onder andere hulp in de huishouding, dagverzorging en welzijnsactiviteiten. De zorg aan cliënten wordt vorm gegeven vanuit het streven naar maximale zelfstandigheid en de zorgbehoefte van de cliënt. We vinden het belangrijk dat cliënten, medewerkers (circa 350) en vrijwilligers (circa 275) zich thuis voelen in onze organisatie en we zijn trots op onze keurmerken.

Meer over Zorgfederatie Oldenzaal