Over ZorgSelect

Om de mobiliteit onder medewerkers van zorg- en welzijnsinstellingen te stimuleren, om vacatures sneller te kunnen vervullen en om inzicht te verkrijgen in de regionale arbeidsmarkt is in 1995  ZorgSelect opgericht. ZorgSelect is onderdeel van WGV Zorg en Welzijn. ZorgSelect heeft de grootste regionale vacaturebank voor zorg en welzijn in Oost-Nederland. Daarnaast begeleiden wij medewerkers van werk naar werk, in het geval van loopbaanontwikkeling, outplacement of re-integratie.

ZorgSelect werkt! 
ZorgSelect werkt! Dat zeggen we niet voor niets:

  • We hebben de grootste vacaturebank in zorg en welzijn waar je jouw nieuwe baan kunt vinden.
  • Onze aanpak is altijd persoonlijk, open en eerlijk. We zeggen wat we doen, afspraak is afspraak.
  • We hebben een groot netwerk binnen én buiten de sector om voor jou die ene speciale baan te vinden.
  • We zijn KIWA-gecertificeerd en onze klanttevredenheid is hoog, hierdoor kun je rekenen op goede begeleiding.

Vacaturebank
In de vacaturebank staan actuele vacatures van meer dan 100 zorg- en welzijnsinstellingen in Overijssel en Noord- en Oost-Gelderland. Deze vacatures vind je ook op Facebook en Twitter. Zoek naar vacatures.

Cv-bank
Als je werk zoekt kun je jezelf inschrijven bij ZorgSelect. Na het aanmaken van een eigen profiel kun je solliciteren en aangeven dat je wilt worden ingeschreven in de cv-bank. Werkgevers kunnen dan jouw (anonieme) cv bekijken en contact met je opnemen. Schrijf je hier in als werkzoekende.

Begeleiding naar ander werk

Ben je genoodzaakt ander werk te zoeken vanwege een reorganisatie of dreigende arbeidsongeschiktheid? Of wil je weten welke mogelijkheden je hebt met jouw competenties? Dan kan ZorgSelect je begeleiden. ZorgSelect biedt begeleiding aan op het gebied van loopbaanontwikkeling, outplacement of re-integratie. Lees hier meer over begeleidingstrajecten.

Meer informatie

Wil je meer informatie over ZorgSelect? Neem dan contact op met één van de adviseurs via tel: 088 255 66 50 of e-mail: [email protected]. Werkgevers kijken voor meer informatie op www.wgvzorgenwelzijn.nl/zorgselect

Het team

Harriëtte Baas, loopbaanadviseur

  Ina Bats, loopbaanadviseur

Cili Even, adviseur testen en werving

Alice Alting, loopbaanadviseur

alja_foto_kleinAlja Bonthuis, loopbaanadviseur

DSC_7323  Ditsy Bergman, loopbaanadviseur