Vacatures bij Ambulante Zorg Twekkelerveld
Ambulante Zorg Twekkelerveld staat voor professionele en zinvolle ambulante begeleiding. Het is onze missie om iedereen, zo veel als mogelijk, deel te laten nemen in de maatschappij.
Iedereen verdient een plek in de maatschappij! Door een zetje in de rug te geven ondersteunen wij onze doelgroep om hun eigen plek in de maatschappij te vinden. Wij richten ons op (jong)volwassenen met een hulpvraag die bereid zijn om, samen met ons, in beweging te komen en de wil hebben om te leren. De hulpvraag kan voortkomen uit psychische problematiek, een verstandelijke beperking, drugs- of alcoholverslaving, leerstoornissen en/of psychosociale problematiek.
Ambulante Zorg Twekkelerveld biedt hulpverlening aan die groep mensen voor wie het moeilijk is inhoud en richting te geven aan het leven en die qua hulpverlening vaak “tussen de wal en het schip” belanden. Door middel van passende en haalbare doelen willen wij voorkomen dat er in een oud patroon vervallen wordt.
Een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel. Het is ons doel daar te ondersteunen waar het zelf (even) niet lukt. Hiervoor bieden wij ondersteuning van A tot Z. Wij staan dag en nacht voor je klaar, wanneer het goed met je gaat of juist slecht.


Geen locaties gevonden

Ambulante Zorg Twekkelerveld Enschede

IJsbaanweg 7

7547AD

+31657960420

Vacatures

Deze organisatie heeft momenteel geen vacatures gemeld bij ZorgSelect.

Organisaties

Ambulante Zorg Twekkelerveld

Werkvelden

  • Gehandicaptenzorg
  • Geestelijke gezondheidszorg
  • Welzijn

Website

https://www.ambulantezorgtwekkelerveld.nl/

Hoofdlocatie

Ambulante Zorg Twekkelerveld Enschede

IJsbaanweg 7

7547AD

+31657960420