Triagist Huisartsenpost Oude IJssel te Doetinchem
Huisartsenzorg Oude IJssel

Functieomschrijving

Over de locatie

Huisartsenzorg Oude IJssel is in 2001 door huisartsen opgezet om de huisartsendiensten in de avond-, nacht- en weekenduren te organiseren. Daarmee is de huisartsenpost (HAP) ontstaan.

Het team van de HAP bestaat uit o.a. huisartsen, triagisten, balieassistenten en chauffeurs. Zij zorgen er samen voor dat inwoners uit de regio die ’s avonds, ’s nachts of in het weekend met spoed medische huisartsenzorg nodig hebben geholpen worden.

De HAP is een kleine post waar je op een door de weekse avond met 2 triagisten werkt en in het weekend met 3 tot 6. De HAP is gevestigd in het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem. In ontwikkeling is het nieuwe Slingeland Ziekenhuis, waarbij de HAP geïntegreerd is met de SEH (gereed in 2024). Check onze website voor meer informatie.

Voor de HAP zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

Triagist (uren in overleg)

Wat ga je doen?
Als triagist ben je een belangrijke schakel in het hart van de spoedzorg en werk je intensief samen met de dienstdoende huisartsen, de meldkamer, de SEH, apotheken, de GGZ crisisdienst etc.

Na kantoortijden, in het weekend en tijdens feestdagen word jij gebeld door bijvoorbeeld een ongeruste ouder met een kindje met ademhalingsproblemen of door een sporter die tijdens de training een blessure heeft opgelopen. Als triagist bepaal jij of de vraag kan wachten totdat de beller naar de eigen huisarts kan gaan of dat er nu actie nodig is.

Werken op de HAP is afwisselend omdat je te maken krijgt met verschillende mensen en vragen. De nadruk ligt op telefonische triage. Vaak is een (zelfzorg)advies voldoende, maar soms plan je de beller in voor een consult op de HAP. In uitzonderlijke gevallen stuur je de dienstdoende huisarts op visite of moet je zelfs een ambulance inschakelen. In dat ene telefoongesprek weet jij de juiste vragen te stellen en de juiste acties in gang te zetten!
Je handelt de telefoongesprekken zelfstandig af, maar je kunt altijd een beroep doen op de dienstdoende arts, je collega triagisten en chauffeurs. Het team waarin je werkt verschilt per dienst.

 

Functie eisen

Wat vragen wij van je?

 • Je bent een gediplomeerd triagist of je hebt een afgerond MBO-4 diploma in de zorg en je bent gemotiveerd om een opleiding tot triagist te volgen, welke 1 tot 1,5 jaar duurt;
 • Je bent positief en je blijft kalm als het druk is;
 • Je kunt goed luisteren en je weet om te gaan met diverse vragen en situaties;
 • Je bent goed in staat om de situatie in te schatten en kunt zo nodig snel schakelen;
 • Je bent flexibel ingesteld en het werken buiten kantoortijden past in jouw leven.

Wat bieden wij jou?

 • Zinvol werk met veel afwisseling en verantwoordelijkheden;
 • Een baan die goed te combineren is met een functie overdag, een studie of een gezin met kinderen;
 • Voldoende ontwikkelingsmogelijkheden, zoals geaccrediteerde scholingen en coaching/begeleiding tijdens jouw loopbaan;
 • De mogelijkheid om extra taken op te pakken;
 • Gezellige en prettige collega’s;
 • Een fijne werksfeer met periodiek een gezellige donderdagmiddag borrel, een jaarlijkse kerstbijeenkomst en diverse personeelsuitjes;
 • Goede bereikbaarheid per auto en OV;
 • Gratis parkeren voor de deur.

Inschaling

 Arbeidsvoorwaarden

 • Inschaling conform de cao Huisartsenzorg in schaal 5 (van € 2.508,00 tot € 3.466,00 bruto per maand op fulltime basis);
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een onregelmatigheidstoeslag van 30% tot 60% per uur en op feestdagen ontvang je een extra compensatie van 100%. Ook ontvang je over vakantiedagen een onregelmatigheidstoeslag op basis van een gemiddelde;
 • Goede arbeidsvoorwaarden zoals een reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling bij PFZW.

Bijzonderheden

Bijzonderheden

Heb je nog vragen? Zoek dan contact met Wendy Drevers, manager Spoedzorg via 085-4854086 of stuur haar een email via [email protected] Of bekijk de filmpjes waarin onze collega’s van de HAP meer vertellen over het uitdagende werk.

Hoe ziet de functie van een triagist er uit?

Triagist in opleiding 

Ervaren triagist

Ben je enthousiast geworden, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren via onderstaande button of via [email protected]

Een meeloopdienst en het inwinnen van referenties maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Type Werkplein
Organisatie Huisartsenzorg Oude IJssel
Locatie Huisartsenpost Oude IJssel Doetinchem
Postcode 7009BL
Stad Doetinchem
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Huisartsenzorg
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 06-04-2023
Ingangsdatum 6 april 2023
Reageer voor 01-07-2023
Nummer 119174
Doorsturen Bekijk PDF

Huisartsenzorg Oude IJssel

De huisartsenzorg is sterk in beweging. Vergrijzing, arbeidsmarkttekorten, overheidsbeleid en technologische ontwikkelingen zetten hiertoe aan. Het is onze ambitie dat in dit complexe speelveld het persoonlijk contact tussen huisarts en patiënt centraal blijft staan. Daar ligt onze kracht.

Meer over Huisartsenzorg Oude IJssel