Verzorgende IG in Borne
Thuisgenoten

“Met ontzettend veel plezier werk ik bij Thuisgenoten, als Verzorgende IG verleen ik de dagelijkse zorg aan onze cliënten. Het contact met cliënten maakt mijn werk zo leuk, ik vind het fijn dat de cliënten mij kunnen vertellen wat ik voor hen kan betekenen en dat ze dit ook echt waarderen.’’
-Het verhaal van Jolanda Bosch – Verzorgende IG Thuisgenoten-

Verzorgende IG

Als Verzorgende IG in de thuiszorg ondersteun je bij de hulpvraag van cliënten in hun eigen huis. Denk hierbij aan verpleegtechnische handelingen zoals: wondzorg, het zetten van injecties en het toedienen van medicijnen. Je werkt aan de hand van de opgestelde zorgplannen, signaleer je een veranderende gezondheidssituatie? Dan bespreek je dit met je collega’s, je werkt hiervoor nauw samen met de wijkverpleegkundigen.

Als betrokken zorgprofessional ben jij de spil en geef jij de cliënten de aandacht die ze verdienen. In de vertrouwde omgeving van de cliënt biedt jij kwaliteitszorg. Jouw drijfveer is de zelfredzaamheid van de cliënten, je zet je in om cliënten zo lang en gelukkig mogelijk thuis te laten wonen.

In de thuiszorg werk je zelfstandig, maar je bent wel onderdeel van een zelforganiserend team. Je werkt de ochtend, middag, avond en/of weekenddiensten. Daarnaast heb je de mogelijkheid om onderdeel uit te maken van de bereikbaarheidsdienst voor de nacht. Door de zelforganiserende teams ontstaat er meer eigen verantwoordelijkheid voor jou en je collega’s, minder sturing op details vanuit de leiding en een verdeling van taken waarin je samen met je team onderling tot beslissingen kan komen.

Ons Aanbod:

 • Je verdient een goed salaris conform CAO VVT. Bij ons word je ingeschaald in FWG 40, met Eerst Verantwoordelijke Verpleegkundige (EVV) werkzaamheden;
 • Je krijgt 8% vakantiegeld, uitbetaald in mei;
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris, uitbetaald in november;
 • Reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag;
 • Via onze afdeling Leren & Ontwikkelen bieden we een aantrekkelijk aanbod aan scholingsmogelijkheden en e-learning modules om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Een aantrekkelijk meerkeuzesysteem via FiscFree® met gemiddeld 40% voordeel op aanschaf van o.a. een fiets, laptop, telefoon, tablet of fitnessabonnement.

Jouw profiel:

 • Je beschikt over een diploma Verzorgende IG niveau 3;
 • Je bent communicatief, sociaal vaardig en stimuleert de zelfredzaamheid van onze cliënten;
 • Je kunt bij indiensttreding een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen, deze wordt door ons vergoed;
 • Werken op onregelmatige tijden, zoals weekenden en avonden, zijn voor jou geen probleem, dat hoort er immers bij!

Ben je op zoek naar een betere werk-privé balans?
Kom dan werken in ons Flexteam. Als flexmedewerker geef je zelf aan wanneer je beschikbaar bent. Dit geeft je de vrijheid om je werktijden en dagen zo in te richten dat werk en privé in balans zijn en goed op elkaar aansluiten. Met flexwerken kun je bijvoorbeeld studie, sport, gezin of mantelzorgtaken uitstekend met je werk combineren.

Ook jij verdient Thuisgenoten!
Werken bij Thuisgenoten betekent werken in een zorgwereld vol met uitdagingen, afwisseling en professionaliteit. Wij zijn van mening dat jij als zorgmedewerker méér verdient, of dat nu gaat om meer werkplezier, meer betrokkenheid, meer ontwikkeling, of meer balans: wij zijn bereid hierin te facilitairen. Wij streven ernaar onze medewerkers een werkplek te bieden waarin iedereen in een veilige en plezierige omgeving kan werken. Naast professionaliteit vinden wij plezier hebben in je werk voor Thuisgenoten een belangrijke factor!

Benieuwd naar het hele verhaal van onze collega Jolanda Bosch? 

Enthousiast?

Dan maken wij graag kennis met jou! Reageer via de sollicitatiebutton van deze vacature.
De procedure ziet er als volgt uit:

 • Telefonische kennismaking met onze recruiter binnen 2 werkdagen;
 • Kennismakingsgesprek met de coördinerend wijkverpleegkundige;
 • Arbeidsvoorwaardengesprek;
 • Indiensttreding bij Thuisgenoten!

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze recruiter Jacintha, via [email protected]

Je kunt reageren op deze vacature zolang deze gepubliceerd staat. De vacature sluit op het moment dat wij een nieuwe collega hebben mogen verwelkomen.

Wij kiezen er bewust voor deze vacature zelf in te vullen. Wij vragen bedrijven of organisaties die hun diensten aan willen bieden, geen contact met ons op te nemen.

Type Vacature
Organisatie Thuisgenoten
Locatie Borne
Postcode 7604BD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Uren van 12
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Jacintha - Recruiter
Functie(s) Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Verzorgende IG
Publicatiedatum 25-05-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 31-08-2023
Nummer 120342
Doorsturen Bekijk PDF

Thuisgenoten

Thuisgenoten levert in de regio’s Twente, Groningen, Doetinchem en Zeist hulp bij het huishouden, begeleiding, verpleging en verzorging. Daarnaast hebben wij vier woon-zorglocaties (Wierden, Vroomshoop, Haaksbergen en Hengelo) waar wij extramurale zorg verlenen. Bij het Centraal Bureau in Almelo zijn de stafafdelingen gepositioneerd. Doel van onze organisatie is het bieden van alle vormen van zorg, zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en de aandacht krijgt voor alles wat het leven de moeite waard maakt.  Er wordt gewerkt in kleinschalige teams, waardoor verantwoordelijkheid en eigen initiatief een belangrijk onderdeel van het werk is.

Meer over Thuisgenoten