Vacatures bij Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!


De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.


Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:  • Vroeghulp voor jonge kinderen

  • Gespecialiseerde opvang voor kinderen

  • Wonen en ambulante begeleiding

  • (Arbeidsmatige) dagbesteding

  • Leren en vrije tijd


De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.


Verspreid over de regio


Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.


 Geen locaties gevonden

De Passerel Gemeente Apeldoorn

Jean Monnetpark 4

7336 BC

Apeldoorn

055-3683838

De Passerel Gemeente Epe

Jean Monnetpark 4

7336 BC

Epe

De Passerel Gemeente Voorst

Jean Monnetpark 4

7336 BC

Voorst