Coördinerend Thuisbegeleider Heerde, Ede en Apeldoorn
Verian

Heb jij kennis van de sociale kaart en ben jij graag de spin in het web van jouw team? Dan zijn wij op zoek naar jou! In verband met uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Coördinerend Thuisbegleider
Voor minimaal 24 uur tot 36 uur per week

Wij zijn op zoek naar Coördinerend Thuisbegeleiders in Heerde, Ede en Apeldoorn. 

Als Coördinerend Thuisbegleider ben jij naast je dagelijkse werk bij cliënten het aanspreekpunt voor je collega’s. Een veelzijdige nieuwe functie waarbij jij de vraagbaak en coach bent voor jouw team.

Jouw werkzaamheden:

 • Jij bent verantwoordelijk voor de toedeling van de indicaties binnen de teams en ziet er op toe dat de begeleidingsplannen worden opgesteld;
 • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de geleverde zorg en je handelt klachten af;
 • In hoog complexe en veranderingsgerichte situaties stel jij het begeleidingsplan zelf op en voer je deze uit;
 • Je verricht dagelijkse werkzaamheden bij cliënten thuis;
 • Je onderhoudt een netwerk aan contacten in het werkgebied met alle eerstelijns-hulpverleners en hebt periodiek contact met eerstelijns-organisaties, verwijzers en gemeenten als ambassadeur van Vérian Thuisbegleiding.

Wat we van jou vragen:

 • Een relevant Hbo-diploma zoals bijvoorbeeld SPH;
 • Je hebt ruime kennis en ervaring op het gebied van dementie en psychiatrie;
 • Je bent flexibel inzetbaar op doordeweekse dagen;
 • Je beschikt over sociale vaardigheden als: tact, overtuigingskracht, inlevingsvermogen, oplossingsgerichtheid en hulpvaardigheid.
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs en een eigen auto.

Ons aanbod:

 • Inschaling op basis van de cao VVT in FWG (45) maximaal € 3.575,63 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek;
 • Een arbeidsovereenkomst voor minimaal 24 uur tot maximaal 36 uur per week voor in eerste instantie de duur van een jaar met de intentie om deze te verlengen voor onbepaalde tijd;
 • Binnen kaders de ruimte om de eigen werktijden in te delen;
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenvoorziening en een aantrekkelijke werkkostenregeling;

Jouw nieuwe werkplek
Bij Vérian bieden we dagelijks met 1500 collega’s passende zorg die onze cliënten nodig hebben. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij cliënten thuis. Daarnaast hebben wij een aantal woonzorglocaties. Het doel is het bieden van alle vormen van zorg (extramuraal en intramuraal), zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en de aandacht krijgt voor alles wat het leven de moeite waard maakt. Er wordt gewerkt in kleinschalige teams, waardoor verantwoordelijkheid en eigen initiatief een belangrijk onderdeel van het werk is.

Wij kenmerken ons door een open en informele cultuur, waarbij onze medewerkers centraal staan. Wij streven ernaar onze medewerkers een werkplek te bieden waarin iedereen in een veilige en plezierige omgeving kan werken. Naast professionaliteit vinden wij plezier hebben in je werk voor Vérian een enorm belangrijke factor.

Is dit jouw nieuwe baan?
Solliciteer dan snel en eenvoudig via onderstaand formulier. Je ontvangt gelijk een bevestigingsmail en we nemen binnen 10 werkdagen telefonisch contact met je op. Nog steeds enthousiast? Dan nodigen we je graag uit bij ons op kantoor in Apeldoorn voor een kennismakingsgesprek.

Eerst nog wat meer informatie over deze functie?
Twijfel niet om contact op te nemen met Agnita Gerritsen, via telefoonnummer 06 11905587 of e-mail [email protected]

Wij vinden de veiligheid en bescherming van onze cliënten en collega’s belangrijk. Daarom wordt er, als je bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd.

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Apeldoorn
Postcode 7336 BA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Gezinshulpverlener
Hulpverlener
Overig
Publicatiedatum 16-03-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 30-06-2023
Nummer 111029
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian