Vacatures manager zorg

Ben je op zoek naar een baan als manager zorg? Wij hebben alle actuele vacatures hier voor je op een rijtje gezet

Werken als manager zorg: wat kun je verwachten? 

Als manager zorg ben je verantwoordelijk voor een bepaald onderdeel van de zorginstelling. Dit kan zorginhoudelijk zijn, bijvoorbeeld als je manager bent van een de zorgafdelingen. Je kunt ook een ander deel van de zorginstelling managen, bijvoorbeeld als operationeel manager, finance manager of HR manager. Per zorginstelling zijn deze taken anders verdeeld. Sommige managersfuncties zijn erg breed, anderen meer afgekaderd. Als manager ben je verantwoordelijk voor de strategische plannen en (het uitvoeren van) het beleid voor jouw afdeling.

Welke managersrol je ook gaat vervullen, je zult waarschijnlijk een team aansturen. Dit betekent dat je goed in staat moet zijn om mensen aan te sturen, te coachen en te ondersteunen. Als verantwoordelijke voor je team ben jij ook degene die zorgt voor de ontwikkeling van je medewerkers.

Werken als manager zorg: iets voor jou? 

Manager zorg is een verantwoordelijke, veelzijdige functie. Je moet strategisch kunnen denken en handelen, goed kunnen communiceren en plannen. Het helpt als je ook wat weet van andere vakgebieden zoals HR en finance. En je moet natuurlijk op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot je vakgebied.

Opleidingen voor werken als manager zorg

In vacatures voor manager zorg wordt vaak gevraagd om een afgeronde managementopleiding op hbo-niveau. Er zijn verschillende hogescholen die hierin specifieke opleidingen aanbieden.

Actuele vacatures voor manager zorg in Oost-Nederland

Wil je een actueel overzicht van vacatures voor manager zorg? Klik op onderstaande button om alle openstaande vacatures te zien.

Bekijk vacatures