Bijbaan in de zorg

Ben je op zoek naar een bijbaan in de zorg? Geweldig! Mede door de krapte in de zorgsector zijn er steeds meer mogelijkheden om een bijbaan te hebben in de zorgsector. Heb je tijd over en wil je die nuttig besteden, ben je op zoek naar een vakantiebaan of heb je nog geen diploma en wil je graag relevante werkervaring op doen? Dan is een bijbaan in de zorg een goede manier om je kennis en vaardigheden te verbeteren.

Onderaan deze pagina vind je een overzicht van alle vacatures voor een bijbaan in de zorg, in Oost-Nederland.

Bijbaan in de zorg: wat kun je verwachten?

In de zorg is geen dag hetzelfde. Je werkt met verschillende typen mensen die allemaal hun eigen mening, wensen en verhaal hebben. Je moet je goed kunnen aanpassen en inleven in anderen. Ook is het goed om flexibel te zijn, omdat werken in de zorg vaak onregelmatig is. Op deze pagina vind je meer informatie over werken in de zorg.

Als bijbaan in de zorg zijn er verschillende mogelijkheden. Heb je geen diploma? Dan kun je als bijbaan vaak de meer ondersteunende (huishoudelijke) functies uitvoeren. Ben je bezig met je diploma te halen en wil je relevante werkervaring opdoen? Dan vind je hier meer informatie over werken in de zorg zonder diploma.

Goed om te weten is dat zorginstellingen vaak steeds flexibeler zijn in diploma’s en vereisten. Heb je bijvoorbeeld in het verleden gewerkt in de zorg, maar ben je er een tijd tussenuit geweest? Dan zijn er steeds vaker mogelijkheden om als bijbaan toch een zorginhoudelijke functie te bekleden. Hiervoor kun je het best contact opnemen met de organisatie die de vacature heeft openstaan, en in overleg te kijken wat de mogelijkheden zijn voor een bijbaan.

Actuele vacatures voor bijbanen in de zorg in Oost-Nederland

Wil je weten welke vacatures openstaan voor een bijbaan in de zorg? Klik op onderstaande button voor een actueel overzicht. Als je in het overzicht niets kunt vinden wat je aanspreekt, dan is onze tip om contact op te nemen met de zorginstelling en samen te kijken wat de mogelijkheden zijn voor een bijbaan.

Bekijk vacatures