Vacature dagbesteding

Ben je op zoek naar vacatures in de dagbesteding? Wij hebben alle actuele vacatures hier voor je op een rijtje gezet.

Werken in de dagbesteding: wat kun je verwachten? 

Als je aan de slag gaat in de dagbesteding is het aan jou om te zorgen dat mensen gestimuleerd blijven, zelfstandig blijven en betrokken blijven bij de maatschappij. Dit doe je door activiteiten te bedenken en begeleiden voor je cliënten en door af te stemmen met andere zorgverleners en begeleiders.

In de dagbesteding werk je veel met ouderen, met mensen die moeite hebben om zelf dingen te ondernemen, die weinig sociale contacten hebben, of die een beperking hebben. Met welke doelgroep je te maken krijgt is per zorginstelling afhankelijk. 

Werken in de dagbesteding: wat moet je kunnen? 

Als je aan de slag gaat in de dagbesteding moet je goede sociale vaardigheden hebben. Je werkt veel in groepsverband en hebt te maken met verschillende cliënten, die je in uiteenlopende settings moet uitdagen. Daarnaast helpt het als je goed kunt coördineren, omdat je samen met andere zorgverleners of begeleiders afstemt over plannen.

Opleidingen voor werken in de dagbesteding

In vacatures voor de dagbesteding wordt vaak gevraagd om een MBO diploma. Opleidingen die aansluiten zijn onder andere:

  • Begeleider maatschappelijke zorg
  • Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg

Actuele vacatures in de dagbesteding in Oost-Nederland

Ben je op zoek naar vacatures in de dagbesteding? Via onderstaande button zie je een actueel overzicht van alle zorgvacatures in de dagbesteding.

Bekijk vacatures