Sterk in je werk, zorg voor jezelf

Sterk in je werk is er voor iedereen die de stap naar zorg en welzijn (weer) wil maken, maar niet weet hoe ze dit moeten aanpakken. Ook is Sterk in je werk er voor iedereen die in de sector zorg en welzijn werkt en nadenkt over een volgende stap in zijn/haar loopbaan.

Sterk in je werk, zorg voor jezelf biedt jou steun bij het zetten van de volgende stap in je werk. Samen met een ervaren loopbaan coach kijk je naar jouw situatie. Jullie kijken samen naar waar je goed in bent, waar je kansen op werk liggen en wat je daar voor nodig hebt. Bijvoorbeeld hulp bij het schrijven van een goed cv, of het maken van een beroepentest o.i.d.. Dit doen we zonder kosten voor jou.

Voor wie
Heb jij belangstelling om te gaan werken in de sector zorg en welzijn? Of werk je al in zorg of welzijn, maar moet of wil je iets anders gaan doen? Kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Bezoek dan de website www.sterkinjewerk.nl en vul het aanvraagformulier in.

Zij gingen je voor
Wat deelnemers over Sterk in je Werk zeggen:

“Ik vond de coachgesprekken heel verfrissend en heel verhelderend. Ik leerde mijn sterke kanten en knelpunten beter kennen en kreeg tips en adviezen voor bij het sollicitatieproces. Deze adviezen neem ik echt mee tijdens het solliciteren.”

“Ik wilde graag in de zorg terechtkomen en wilde weten of ik daar wel goed aan deed. Het loopbaanadvies van Sterk in je Werk heeft mij geholpen bij deze vraag. Ik heb een loopbaantest gedaan en daaruit kwam naar voren dat de zorg goed bij mij paste. Dit gaf mij bevestiging om door te zetten met de opleiding en meeloopdagen in de zorg. Ik heb er heel veel aan gehad.” 

Klik op de volgende link om een ervaringsverhaal van een deelnemer te lezen: "Niet deelnemen is een gemiste kans".