Vakantiewerk

Wil jij later in de zorg werken en ben jij op zoek naar vakantiewerk? Kijk dan in onze vacaturebank of maak een profiel aan en schrijf je in op onze E-portfolio. Vakantiewerk kan een goede opstap zijn naar een opleiding in zorg of welzijn. Je kunt ervaren wat het werken in zorg en welzijn voor jou inhoudt. Vakantiewerk: de opstap naar jouw baan in de zorg!


Op zoek

Zorginstellingen in Oost-Nederland zijn volop op zoek naar vakantiekrachten (schoolvakanties) voor de huishouding, verpleging, verzorging en begeleiding. Zorginstellingen zijn continubedrijven en veel zorginstellingen zetten in de vakantieperiode, wanneer veel medewerkers verlof nemen, vakantiekrachten in. Zeker voor degenen die een opleiding (gaan) volgen, gericht op de zorgsector, is dit een goede manier om een kijkje te nemen in een instelling, de praktijk te proeven en geld te verdienen.


Vacatures

Kijk in onze vacaturebank voor de vacatures. Je kunt ook een profiel aanmaken en je daarna inschrijven in de E-portfolio. Daar kun je aangeven voor welke vakantiewerkfuncties je beschikbaar bent. Mocht er een vacature gemeld worden, die matcht met jouw inschrijving, dan krijg je automatisch bericht in je mail dat er een interessante vakantiebaan voor je beschikbaar is.


Klik hier voor vakantiewerk vacatures