Vacatures planner in de zorg

Ben je op zoek naar een baan als planner in de zorg? Wij hebben alle actuele vacatures hier voor je op een rijtje gezet

Werken als planner in de zorg: wat kun je verwachten? 

Een goede planning is cruciaal om goede zorg te kunnen leveren. Als zorgplanner ben je verantwoordelijk voor de planning van de zorg voor jouw zorginstelling. Dit betekent dat je kijkt naar de zorg die cliënten nodig hebben en dat je de juiste collega’s op het juist moment inplant. Hierbij hou je rekening met de in de CAO gestelde werk- en rusttijden, voorkeuren van medewerkers en eventuele afspraken binnen een team.

Door een veranderende zorgvraag van cliënten, tijdens vakanties, of in verband met ziekte van collega’s kan het maken van een sluitende planning soms een behoorlijke uitdaging zijn. Hier probeer je (vaak samen met een manager) de organisatie op voor te bereiden, door het maken van capaciteitsplanningen. 

Opleidingen voor planner in de zorg

Er zijn geen specifieke opleidingen voor planner in de zorg. Wel zijn er verschillende cursussen te volgen. In vacatures voor planner in de zorg wordt meestal gevraagd om enige ervaring met plannen.

Actuele vacatures voor planner in de zorg in Oost-Nederland

Op zoek naar actuele vacatures voor planner in de zorg? Door te klikken op onderstaande button zie je direct een overzicht van openstaande vacatures.

Bekijk vacatures