2 Pedagogisch Begeleiders Kind & Jeugd Regio Graafschap
Zozijn

Krijg jij energie van het werken met kinderen en hun ouders? Houd je van een uitdaging en ben je er van overtuigd dat elke vraag een antwoord kent? Dan ben jij degene die wij zoeken in de functie van

Pedagogisch ondersteuner Kind & Jeugd Regio Graafschap

Voor de Begeleiding in Onderwijs (BIO).

We zoeken met ingang van 21 augustus (na de zomervakantie) twee medewerkers voor een vrije school gebaseerd op de antroposofische leer. De school waar de kinderen worden begeleid, is gevestigd in Brummen. De ene vacature is voor 24 tot 28 uur (uren in overleg) en de werktijden zijn in ieder geval op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 9.30 en 14.30 uur met daarnaast uren binnen de naschoolse opvang (GBVT) tijdens schoolweken en schoolvakanties.

De andere vacature is voor 5 ochtenden van 8.30 tot 11.30 uur en tijdens schoolvakanties 2 of 3 dagen per week binnen de GBVT. Daarnaast is het mogelijk om tijdens schoolweken ook te werken binnen de naschoolse opvang (GBVT).    

Ieder kind is uniek. Ook ten aanzien van zijn/haar begeleidingsvragen. Binnen Kind- en Jeugdhulp varieert dat van zorg- tot (zeer) begeleidingsintensief. Alle kinderen hebben een zorgplan op basis waarvan de begeleiding wordt georganiseerd. Wij werken vanuit een 24-uurs zorg setting. Je verricht observerende, begeleidende, ondersteunende, verzorgende en eventueel voorkomende verpleegkundige werkzaamheden. Je bent goed in het vertalen van signalen die kinderen door hun gedrag en ontwikkeling laten zien. Je levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan en verzorgt de administratie. Je onderhoudt contact met de ouders/verwanten van het kind. Daarnaast ben je voor je collega’s een klankbord en ben je proactief in het optimaliseren van het werkklimaat op locatie.

Jouw werkzaamheden vinden plaats op de school. Je biedt er ondersteuning aan de leerlingen. De uren die je werkzaam bent binnen de GBVT (naschoolse opvang) vinden plaats op de locatie de Triangel in Zutphen. Behalve na de dagelijkse schooltijden ben je hier ook tijdens de schoolvakanties inzetbaar, wanneer de GBVT gedurende hele dagen geopend is.

Dit zijn wij
Kind & Jeugd
Kinderen en jongeren met een ontwikkelingsprobleem kunnen voor zorg, ondersteuning en behandeling bij Zozijn terecht, waar Kind & Jeugd regio Graafschap een onderdeel van is. Daarin bieden we verschillende mogelijkheden aan. Naast dagbehandeling bieden we begeleiding in onderwijs waarbij we kinderen en jongeren ondersteunen/begeleiden op een school. Dat kan op een reguliere school, op het speciaal basisonderwijs of het (voortgezet) speciaal onderwijs, cluster 3. GBVT is voorschoolse en naschoolse opvang en opvang in alle schoolvakanties. Ook bieden we ambulante of gezinsondersteuning.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Herken jij je in het volgende?

 • je hebt een relevante beroepsopleiding Zorg en Welzijn op minimaal kwalificatieniveau 3 en kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg;
 • je hebt affiniteit met kinderen en jongeren met problemen in de ontwikkeling en affiniteit met complexe zorgvragen;
 • je bent flexibel, klantgericht, sociaal, communicatief, liefdevol, vakkundig en vindingrijk;
 • je kunt methodisch en ontwikkelingsgericht werken;
 • je kunt structuur bieden en je persoonlijke grenzen bewaken;
 • je kunt zelfstandig werken en je durft beslissingen te nemen;
 • je kunt goed samenwerken en werkzaamheden coördineren.

Dit bieden wij

 • een uitdagende baan binnen Kind & Jeugd;
 • een contract voor onbepaalde tijd;
 • een salaris van maximaal € 3.105,00 bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 35, een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden;
 • Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Enthousiast?
Wij ontvangen jouw reactie graag zo snel mogelijk (via ZorgSelect.nl). Gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden, dan zoeken we wat langer door.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern verspreid; bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

In het kader van de vergewisplicht worden, voordat we overgaan tot een mogelijke aanstelling, referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers. Tevens vragen wij om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Type Vacature
Intern nummer KJ
Organisatie Zozijn
Locatie K&J - Orthopedagogisch Centrum De Graafschap Zutphen
Postcode 7204NT
Stad Zutphen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Vanaf niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Pania Walsh, tel. 06-4641 5847
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 26-05-2023
Reageer voor 23-06-2023
Nummer 120380
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn